[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 18.01. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI
Preterano ste osetljivi i sve kod vas izaziva emotivnu reakciju, ali i puno simpatija za probleme ljudi oko sebe. Ipak se posvetite sebi i svojim problemima. Novac je brže otišao iz vaših ruku nego što je došao. Bićete posvećeni rešavanju problema ženskih ili mlađih članova porodice, koji su u njih upali zbog loše protumačenih reči ili "gluvih telefona". Opet trošite novac na kupovinu poklona. Ne smete dozvoliti da vas povoljna finansijska situacija ponese i da potrošite novac na vama važne gluposti. Pašće vam kamen sa srca kada čujete neke povoljne vesti. Lep provod sa partnerom.

 

RAK LAV DEVICA
Već dva dana ste preterano emotivni i romantični, mogli biste da te emocije usmerite i ka partneru, a ne da ih rasipate na beznačajna flertovanja. Mlađem članu porodice potrebna je vaša pažnja. Danas ste jako ponosni na sebe i svoje uspehe - setite se da niste sve postigli potpuno sami i ponekad kažite "hvala". Ne boli! Veliku količinu ljubavi koju vam partner poklanja bilo bi red da uzvratite. Od veoma dragih prijatelja stiže poklon ili povoljna vest ili neka druga pažnja koju vi i te kako umete da cenite. Setite se nekog važnog datuma ili rođendana. Ozbiljan razgovor s partnerom.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Na poslu dobijate pohvalu na račun vašeg rada od osobe do čijeg suda vam je jako stalo. Partner vam zamera da za njega nemate dovoljno vremena ni razumevanja - ispravite to. Očekivani novac stiže do vas. U fazi ste kada preterujete s radom i nagomilavate više obaveza nego što biste mogli da ispunite i kada biste se duplicirali. Neko vam je zahvalan za pruženu pomoć. Trošite novac koji ste sakrili od sebe. Prebacujete sebi da ste mogli da se u datoj situaciji bolje postavite ili da učinite i više od onog što ste pružili. Lep provod sa dragim osobama ili prijateljima. Slobodnima novo poznanstvo.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Navukli ste neku prehladu ili virusnu infekciju koju bi ipak bilo dobro da malo odležite. Jedan neodložan posao morate da završite uz pomoć kompetentnih ili stručnih lica. Pametno trošite novac. Niste ispunili obećanje ili ste zaboravili da nešto obavite. Treba da se javite nekoj dragoj osobi ili bliskom prijatelju koji željno očekuje vaš poziv. U dobroj ste kondiciji i formi i posvećeni sebi. Ovih dana se ludo "zabavljate", nemate dovoljno vremena ni da završite sve što započnete, ni da se odmorite. Ukoliko ne predahnete malo možete da "polupate lončiće". Razmislite o kraćem putovanju.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

19:45h

Porodica - Demokratični roditelji su najbolji, autoritarni su vrlo zahtevni

      


FastCounter by LinkExchange