[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 15.01. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Deset hiljada Nišlija okupilo se na gradskom trgu

Doček Nove "Pod taj jelek"

Ni niska temperatura od -15 nije sprečila Nišlije da se vesele

NIŠ - Ni petnaest stepeni ispod nule nije omelo više od deset hiljada Nišlija da se okupe na centralnom gradskom trgu i dočekaju Srpsku novu godinu. Štimung su priredili grupa "Galija" i akteri filma "Zona Zamfirova". Zadovoljno trljaju ruke i prodavci iz okolnih dragstora i uličnih trafika jer je prodaja žestokih pića za "dogrevanje" išla odlično.

Novu godinu, već dobro oraspoloženi "Galijom", Nišlije su dočekale uz pesmu "Pod taj jelek ja da zimujem...". Glumica Katarina Radivojević (Zona) nije krila oduševljenje atmosferom na trgu, a pridružile su joj se i ostale kolege, pesmom ili rečima, pre svih Vojin Ćetković (Mane). Priređen je i veličanstven vatromet, a okupljenima su sve najbolje u novoj godini poželeli i gradonačelnik Goran Ćirić i predsednik gradske vlade Aleksandar Krstić. Za zagrevanje su dalje, do pred zoru, bili zaduženi trubački orkestar Srđana Azirovića iz Surdulice i Biljana Krstić sa grupom "Bistrik".

Nišku "ludu noć" direktno je prenosio Treći kanal RTS i programi nekoliko niških TV stanica. Uporedo, u restoranu "Kvins" tekla je promocija "muškog" i "ženskog" CD-a sa muzikom iz filma "Zona", a u Skupštini grada priređena je i revija modela inspirisanih "Zonom". Grad je pomogao feštu sa 1,4 miliona dinara, a organizatori, Niški kulturni centar (NKC) i koproducent "Zone" niška "Drim kompani", priredili su sugrađanima noć za pamćenje.

M. D.


vesti po rubrikama

^Niš

14:50h

Deset hiljada Nišlija okupilo se na gradskom trgu

14:57h

Skraćena pauza u Fabrici duvana u Nišu

15:04h

Načelnica Nišavskog okruga kritikovala komunalce

15:13h

Kadrovske promene u Domu "Duško Radović"

15:20h

Tržišna inspekcija u kontroli

 FastCounter by LinkExchange