[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 10.01. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


U informativnoj službi najavljuju od sutra

Poštari više ne nose penzije

Danas isplata za one koji novac dobijaju preko tekućeg računa

BEOGRAD - Isplata drugog dela oktobarskih penzija počeće danas za penzionere koji novac dobijaju preko tekućeg računa, saopštio je PIO Fond. Od ove isplate biće izmena za penzionere koji novac dobijaju na kućnu adresu, najavljuju u informativnoj službi PTT-a.

Naime, zbog učestalih napada na poštare PTT će od sutra ukinuti dostavu novca na kućne adrese, a poštari će već danas deliti obaveštenja o tome gde i kada penzioneri mogu da podignu svoj novac. Penzioneri koji se u dogovoreno vreme ne pojave da podignu svoju penziju, obaveštenje o tome gde i kada će to moći da urade dobiće sutradan. Što se nepokretnih i invalida tiče, oni će se o isplati dogovarati sa svojim poštarom.

U PTT- u kažu da će penzioneri koji su do ove isplate dobijali novac na kućnu adresu, počev od ove isplate, morati da plaćaju proviziju 1,4 odsto, jer nemaju otvorene tekuće račune.

U PIO Fondu najavljuju da je, zbog prekida dostave novca na kućne adrese, u planu nov način isplate penzija. Što se dinamike tiče , ona će ostati ista, tačnije penzije će se i dalje isplaćivati na petnaest dana.

S obzirom na to da će gotovo svi penzioneri morati ubuduće da otvore tekuće račune, postoji predlog da prvog dana penzije dobiju penzioneri sa najnižim penzijama, a kasnije ostali i oni sa najvišim iznosima.

T. B.


vesti po rubrikama

^vesti

19:16h

U informativnoj službi najavljuju od sutra: Poštari više ne nose penzije

19:24h

"Juhor" opet u Hrvatskoj

19:30h

Preti opasnost od izlivanja Južne Morave

19:37h

Patrijarh služio u manastiru Rainovac

19:45h

Od polovine meseca prvo ispitivanje astme i plućnih bolesti

19:54h

Toplije od srede

      


FastCounter by LinkExchange