[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 28.12.2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


U Kragujevcu raznovrstan program za novogodišnje praznike

Muzički i dramski performansi

Oko 300 učesnika, na šest punktova u gradu

Program posvećen novogodišnjim praznicima koji priprema Skupština grada razlikuje se od ranijih godina i odvija će se na šest punktova u centru grada 30. decembra od 10 do 18 časova. U realizaciji više manifestacija za sve generacije žitelja Kragujevca uključeno je oko 300 učesnika iz institucija kulture i raznih drugih organizacija.

Novogodišnji program proslave zamišljen je kao muzički i dramski performans. Počeće karavanom kod restorana "Balkan" i programom "Balkan mraz". Kasnije na platou "Štafeta" umetnička grupa "Težak art" izvešće performans "Urbana akcija". Na platou "Kod Krsta" biće izveden program ovdašnjeg glumca Ljbomira Ubavkića Pendule, muzičkih grupa..., a u ulici Lole Ribara učestvovaće ulični svirači, mađioničari, žongleri, gutači vatre, slikari portreta, odžačari, 20-ak Deda Mrazeva...

Na platou kod Robne kuće biće izveden dečji kabare "Deca ne izlaze iz mode", a u enterijeru Gradskog doma biće prikazana lutkarska predstava "Miši ko i miši san", dramska predstava za decu "Dvorska luda", igrokaz -"Deda mraz je deda mrazu deda mraz" i koncerti dečjeg hora i dečjeg orkestra. Svi događaji biće ponavljani više puta u toku dana.

U Pešačkoj zoni s početkom u 20,00 časova biće održan večernji koncert kragujevačkih rok grupa i trajaće do ranih jutarnjih sati 31. decembra. U okviru obeležavanja novogodišnjih praznika pod pokroviteljstvom Skupštine grada u četvrtak je kod "Krasta" održan "Koka-kola karavan" i koncert u hali "Jezero" Darka Rundeka. Juče je otvorena izložba bugarskih i kragujevačkih karikaturista "Balkanski pogled iskosa", a večeras se održava koncert Beogradske filharmonije.

U najluđoj noći na trgu kod "Krsta" biće održan ponoćni koncert trubača i novogodišnji vatromet.

M. M.


vesti po rubrikama

^Kragujevac

15:11h

U Kragujevcu raznovrstan program za novogodišnje praznike

15:19h

Maturanti druge gimnazije na konsultacijama u drugoj školi

15:26h

Za "Zastava-Kamione" 2002. godina bila jedna od najtežih

15:34h

Pomoć za "Mače pčelice"

15:40h

JKP "Gradske pijace" u ovoj godini poslovalo pozitivno

      


FastCounter by LinkExchange