[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 18.12.2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


U Bačkoj Palanci spremni za doček

Za najluđu noć
do 2.000 dinara

BAČKA PALANKA - Iako je do dočeka nove godine ostalo još 13 dana, Palančani već uveliko vrše pripreme mada je kićenje grada izostalo. Tezge u centru stvaraju živu atmosferu gde se cene novogodišnjih čestitki kreću od sedam do 15 dinara, a sa kovertom od 25 do 30.

Crvene kugle za kićenje su od pet do 15 dinara, dok su jelke prava retkost. Ipak, kupovina novogodišnje čestitke ove godine i nije neki izdatak spram poštanske markice jer će pravo iznenađenje za svakog ko želi da obraduje rodbinu i prijatelje predstavljati iznos ravan kafanskom cehu.

Kada su u pitanju restorani, hoteli čarde i kafići cene novogodišnjih aranžmana se kreću od 1500 do 2000 dinara u restoranima dok su cene novogodišnjih aranžmana u kafićima nešto jeftinije od 1000 do 1500. Zabava se uglavnom oslanja na lokalne bendove.

Gotovi paketići kao da su izašli iz mode tako da je trenutno u prodavnicama skoro nemoguće kupiti novogodišnji paketić. Cene mesa su povoljnije nego ikad, a očišćena piletina po kilogramu može uzeti za 95 dinara, a prasetina za 70 dinara žive vage.

V. Ko.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

16:01h

U Bačkoj Palanci spremni za doček

      


FastCounter by LinkExchange