[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 18.12.2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI
Okruženi ste ljudima i divno se osećate. S njima delite uspehe i priznanja, planirate nove poteze. Kad bi uvek bili tako slatki, topli i srdačni, gde bi Vam bio kraj. Razloga za sreću imate. Pokažite je! U svetu ste mašte i sve fantastično funkcioniše. Na žalost vraćanje u realnost teško pada. Niko Vas ne tera na taj potez. Ostanite tamo gde se dobro osećate. Nikako ne baratajte s novcem. Uporno namećete svoj ukus onima koji imaju drugačije pogleda, pa se zapitajte da li ste u pravu. Zbog mogućih zdravstvenih tegoba smirite se i fizičke aktivnosti prepolovite. Od Vodolije što dalje.

 

RAK LAV DEVICA
S partnerom ste u fazi nametanja sopstvene vrednosti. Ljubomorni ste i nesigurni, najviše u sebi, pa pokušavate da prenesete to i na njega. Srećom, vešto glumite, znate da ga možete izgubiti. Vodolija je prava osoba za Vas. To što Vas nervira i što Vam malo pruža, čini da ne možete da se odlepite od nje. Ako ste u trouglu iz njega profitirate. Mogući su problemi s pritiskom i srcem. S Lavovima mogući burni i nesvakidašnji susreti. Razmislite da li ste u stanju da ga delite s drugima. Pošto je on trenutno okrenut Vodoliji, ali to ne priznaje, Vama raste pritisak. A imate još udvarača.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Želite ono što ne možete d a imate. Zapitajte se koliko u tome preterujete. Ponašajte se prema mogućnostima i prostirite se prema guberu. Tako ćete se dobro osećati. Bez idealizovanja ljudi. Nervozni ste i nesigurni, o ljubomori da i ne govorimo. Morate da iskajete greške iz prošlosti. Sve se vraća, sve se plaća. Mesec koji tranzitira Vašim znakom pojačava ovo stanje i utiče na nesanicu. Očekujete više nego što to stvarnost pokazuje. Živite u fiktivnom svetu, što je dobro za Strelce umetnike, a loše ako se bavite praktičnim stvarima. S novcem oprezno. Vest iz inostranstva.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Kao na tacni nameću Vam se odgovori i rešenje problema. Ako ne želite to da vidite, sami ste krivi. Zvezde su Vam naklonjene, a stidljivost je Vaš problem. Pomirite se sa Strelcem. Jedan Rak pati jer svu naklonost usmeravate ka Lavu. On je prepotentan, što Vas intrigira, želite da što više vremena provedete zajedno. Problemi na poslu. Manite se ljubavi, okrenite se zdravlju. Živite u svetu erotskih maštarija i planova bez čvrste podloge. Malkice ste bezobrazni i nastrani u tome, ali Vi ste Riba. Okolina Vas dobro poznaje pa će preći preko Vašeg ponašanja.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

19:45h

Žene - Čime sve sami sebe trujemo i kako da se toga oslobodimo?

 
     


FastCounter by LinkExchange