[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 2. decembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Vaš posao zavisi i od načina odevanja

Elegantni i bez kravate

Prugasta odela. Košulje u boji. Ponovo somot

Sve je više kreatora koji predlažu muškarcima. naročito, onim mlađima, da na posao mogu da odu u odelu, ali bez kravate. Ali, i takav stil ima nekih svojih pravila. Važno je da izgledate uredno, da je košulja brižljivo odabrana, pa ćete i bez kravate biti elegantni. Evo nekoliko predloga:

1.Neobična košulja. Tamnosivo odelo, jednoredno kopčanje, uz ravne pantalone bez faltica i manžetni, može da bude i veoma elegantno uz svilenu sivu košulju sa belim prugama. Pruge su kose, tako da je kravata suvišna.

2.Zimski komplet. Kaput je crni od mekog vunenog štofa, tričetvrt dužine. Odelo je svetlosivo sa tamnosivim, širim prugama (prugasta odela su hit ove sezone). Ispod odela je bela košulja, sa jednim otkopčanim dugmetom. I ovaj komplet može da se nosi i za posao i za večernji izlazak.

3.Somot je u trendu. Somotska odela su ove zime veoma aktuelna. Ovo je od tamnobraon, veoma sitnog somota, sportskog je kroja. Košulja je tamnosiva, melirana. Cipele svetlije braon, na šniranje.

4. Za smelije. Tamnobraon prugasto odelo, dosta uzano, namenjeno je visokim i vitkim muškarcima. Ispod je tamnocrvena košulja. Cipele braon.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:45h

Muškarci - Bolesti koje napadaju više vas nego žene (2)

20:00h

Muškarci - Vaš posao zavisi i od načina odevanja

 
     


FastCounter by LinkExchange