[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 2. decembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

OVAN BIK BLIZANCI
Vaša najomiljenija zabava je da razmišljate samo o sebi. Pokušajte bar malo da mislite i o drugima, jer će vam oni to vratiti dvostruko. Ne obraćajte pažnju na nesporazume u kući, čuvajte svoj mir. Na kraju ćete biti zadovoljni, jer ste osetili da vas osoba koju volite potpuno razume. Danas ste u totalnoj harmoniji. Ako i dalje budete imali poverenja, predstoje vam dani velike sreće. Mali dobitak. Zvezde vam preporučuju da danas više mislite glavom, nego srcem. Za to vam je sigurno potrebna hrabrost, ali ne odustajte od ove preporuke. Možda bi trebalo da preispitate svoje poslove i nešto menjate.

 

RAK LAV DEVICA
Danas ste prepuni lepih osećanja za prijatelje i samo ste za njih i spremni da odvojite svoje vreme. Iživite to osećanje do kraja, bez ustezanja i razmišljanja. Pred kraj dana, saznaćete vest koja će vas obradovati. Poklonite sebi vedar dan, zaboravite na sve probleme i ne dozvolite drugima da vam ugrožavaju lepo raspoloženje. Zapamtite da je najvažnije vaše psihofizičko blagostanje. Dobijate poklon. Danas ćete biti superaktivni, pa možda i malo nervozni. Bilo bi dobro da ovo svoje stanje pretvorite u smeh, jer će vam tako sve biti lakše. Nešto vas gricka, a ne znate šta je to. Dobro razmislite.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Iskoristite svoje telo kao izvor pozitivne energije i poklonite sebe onome ko danas ima najveću potrebu za vašom podrškom. Posle toga, posvetite sebi vreme, jer ljubav više ne može da čeka. Prehlada. Naučite da nađete pouku iz dosadašnjeg načina života i sprovedete svoje nove ideje u delo. Imate podršku prijatelja i porodice. Očekuju vas lepi događaji. Ako ste sami, čeka vas fatalni susret. Vaša životna filozofija bi trebalo da se isproba, jer nije baš sigurno da je dobra i efikasna. Pokušajte da izađete iz začaranog kruga u kojem ste već duže vreme i posvetite se samo sebi i ljubavi.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ako danas treba nešto da odlučite, izaberite ono najlakše i najjednostavnije rešenje, jer je to bar za sada najbolji put. Preterano ste štedljivi, što nervira vaše prijatelje. Kupite sebi nešto. Neki problem vas sustiže, iako ste mislili da je to odavno zaboravljena stvar. Imate načina da sve to rešite i osigurate se od novih. Samo radite brzo i odmah! Nostalgični ste za starim prijateljima. Ako budete veoma pažljivo slušali reči drugih ljudi, dobićete više potvrda, pa će biti i nekih iznenađenja. Sve je to neočekivano, ali je potrebno da sve to znate. Očekuje vas lep susret.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:45h

Muškarci - Bolesti koje napadaju više vas nego žene (2)

20:00h

Muškarci - Vaš posao zavisi i od načina odevanja

 
     


FastCounter by LinkExchange