[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 1. decembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

OVAN BIK BLIZANCI
Razmišljate o ljubavi i deci. Neki pripadnici znaka su aktivni na tu temu, dok oni pasivni strepe. Najzad ste se urazumili i rešili da koristite razum u onoj meri u kojoj situacija to zahteva. Planetarni aspekti su povoljni za ljubav, provod i uživanje u lepšoj strani života. Posao može da sačeka povoljniji momenat, pa se okrenite partneru i pokušajte da ispravite neke greške iz prošlosti. Odličan dan za sklapanje ugovora ili započinjanje novog posla. Iznenada se dešavaju neke stvari, ali kad se osvestite, shvatićete da nisu bile loše, ali pod uslovom da izmirite što pre obaveze.

 

RAK LAV DEVICA
Ako nastavite da idete glavom kroz zid, da radite, a da prethodno dobro ne promislite, ne nadajte se ničem dobrom. Kritika usmerena na Vaš račun će vas itekako zaboleti, ali koliko je ona na mestu? Javlja se velika doza kreativnosti kao kompenzacija za emotivna nezadovoljstva. Ni Vodolija, ali ni Škorpija ne mogu da razumeju vaše potrebe. Stoga se okrećete radu i imate uspeha. Oprez u saobraćaju. Vaša glavna preokupacija su posao i sklapanje novih poslovnih aranžmana. Druge aktivnosti su u sporednom planu. One emotivne prirode, ste prevazišli. Čvrsti ste kao stena, spremni na sve akcije.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Susreti, prijatelji, razmena iskustava, ali i ljubav čine dan izuzetnim. Opustite se i prepustite ne razmišljajući o tome šta će biti. Sve strahove i strepnje ostavite po strani, jer su neosnovane. Sa Lavom pokušavate da izgladite odnose. Šansa da uspete je delimična. Ono što zavisi od vas je pod kontrolom. Drugoj strani je dosta torture. Svojom posesivnošću je gušite, pa želi da pobegne. Svu svoju snagu, sve svoje stvaralačke kvalitete okrećete poslu. Niko ne sumnja da ćete u tome uspeti. Toliko imate obaveza, pa partner može da predahne i da se odmori od vaših nemogućih zahteva.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Kad ste sami i ne zavisite od drugih, sve je pod kontrolom. Čim morate da sarađujete, nastupaju problemi za koje ste velikim delom krivi vi i vaša preosteljivost. Morate se prilagođavati drugima. Zdravstveni problemi su posledica preterivanja u svemu što volite, a spisak je poveći. Kad biste uspeli da eliminišete ono što vam škodi, bilo bi super. Ovako, se uvek uspaničite. Pazite na hranu. Okupirani ste finansijskim problemima, jer trošite više nego što zarađujete. Iako na prvi pogled odajete utisak da je novac nešto bez čega možete, to je čista gluma. Novac je itekako važna stavka za vas.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

19:45h

Žene - Šminka ispod naočara

 
     


FastCounter by LinkExchange