[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 1. decembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Nevesta pobegla sa svadbe

ZAJEČAR - U kafani "Milošev konak" u Knjaževcu mladi gastarbajter Nikola veselio se uz bučnu muziku lepeći muzikantima strane novčanice na čelo. A kako i ne bi kad je proslavljao venčanje. Ali veselje je pokvario neočekivani događaj. Mlada i lepa izabranica Nikolinog srca uzela je svoju torbicu od zmijske kože i iz kafane se iskrala baš u momentu kada su konobari na sto spuštali ovale sa pečenjem. Mlada je pobegla!

Nastala je panika. Sutradan u "Džervinovoj vili" trebalo je da bude priređen svečan ručak za brojne svatove. Na ručak su bili pozvani mnogi ugledni ljudi iz Timočke krajine.

Da li je Nikola svoju nesuđenu buduću suprugu pitao da li želi da se uda za njega, ostaće tajna. On tvrdi da jeste i da je za svadbu uzajmio 3.000 tada aktuelnih nemačkih maraka. Devojka je, pak, tvrdila da nije imala pojma da u "Milošev konak" ide da bi se udala.

"Tek kada su svi počeli da me zovu snajka, shvatila sam šta mi se sprema" - pričala je izabranica Nikolinog srca. Ona je još tvrdila da njena familija i roditelji nisu apsolutno ništa znali o njenoj udaji. Majka je saznala gde se nalazi, pa je došla u kafanu i tako je ona iskoristila priliku i pobegla od bede, kako je tada izjavila.

Razočarani mladoženja nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je mlada pobegla, pa je sa društvom tokom noći banuo u njenu kuću. Mladoženja i svatovi polomili su staklena ulazna vrata na kući, pa je došla i policija. Mladići se nisu smirili, u tom obračunu stradao je i jedan kauč. Ali priča se nije tu završila.

Osamdesetogodišnji deda nesuđene mlade, MUP-u Knjaževca poslao je krivičnu prijavu. Tom prilikom na policiju je osuo kritiku. "Znamo da riba smrdi od glave. Znamo da vuci ne kolju vuke, nego ovce" - pisalo je u krivičnoj prijavi i dalje: - Mladoženja gastarbajter, kao buldožer. Udvaranje na silu. Opet navala na lepu M. koja sama živi sa majkom, privršava Pravni fakultet, lepa a i bogata, i po majci i po očuhu koji joj je testamentom ostavio celokupnu svoju imovinu...

Starac je dalje u prijavi pisao da je Nikola "iznajmljeni mladoženja" a rasturena svadba je protumačena kao drugi pokušaj SUP-a "da se ukrade lepa M" i nekako zavadi sa majkom ne bi li odustala od testamenta koji joj je ostavio očuh.

Lepa M. nije se udala za Nikolu gastarbajtera, a da li je on bio " iznajmljeni mladoženja", ili lepa M "nesigurna nevesta" ostala je tajna.

S. Marković


vesti po rubrikama

^hronika

17:48h

Čačak: Preticao kolonu, udario u kamion

17:54h

Pančevo: Pijani pucali na policajce

18:00h

Prijedor: Bombom na školu

18:06h

Zaječar: Nevesta pobegla sa svadbe

18:15h

Čačak: Uhapšeni prevaranti koji su "Prvi maj" ojadili za 950.000 dinara

      


FastCounter by LinkExchange