[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 30. novembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Krivična prijava protiv direktorke sportskog centra

Sindikat optužuje rukovodioce

ZAJEČAR - Članovi sindikata "Nezavisnost" u Sportsko-rekreacionom centru "Kraljevica" u Zaječaru, na nedavno održanoj konferenciji za novinare, saopštili su da su podneli krivičnu prijavu protiv direktora ove ustanove Nade Canjević zbog sumnje da je pokušala da prikrije stvarno dugovanje zakupca jednog dela njihovog poslovnog prostora, prikazavši dug od 389.067 umesto 674.892 dinara, čime bi centar bio oštećen.

- Diskoteka "Lajf" koja je zakupila poslovni prostor izbegava da plaća ugovoreni zakup, struju i vodu, pa je naša direktorka pokušala tu sumu da smanji i to je utvrdila naknadno formirana komisija - rekao je Slobodan Marković, predsednik "Nezavisnosti" u Sportskom centru.

Sindikalci smatraju da su svi problemi u ovom kolektivu počeli sa dolaskom Danila Katića, odbornika SO Zaječar, na mesto pomoćnika direktora, po političkoj liniji.

- Čim je Katić došao, smenio je direktora koji je bio DIF-ovac i na njegovo mesto postavio gospođu Canjević a onda je počeo da radi šta hoće - pojasnio je Branislav Spasić, član UO ovog preduzeća i član sindikata.
Spasić je naveo slučajeve niza kupovina koje je Katić obavio za račun firme, a bez odobrenja UO.

Na konferenciji je još rečeno da se "neposlušnima" u ovom kolektivu preti otkazima i to sistematizacijom novih radnih mesta po kojoj nema mesta za one koji su završili DIF i za sportske radnike, a umesto njih se dovode "partijski drugovi", mašinski inženjeri.

S. M.


vesti po rubrikama

^Istočna i južna Srbija

15:10h

Bivši generalni sekretar Đerdapskog kampa lako troši društvene pare

15:18h

Krivična prijava protiv direktorke sportskog centra

15:26h

IO SO Pirot raspravljao o rebalansu budžeta

15:33h

Završen otkup duvana u Pirotu

      


FastCounter by LinkExchange