[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 30. novembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Bivši generalni sekretar Đerdapskog kampa lako troši društvene pare

"Arki" kupovao računare

KLADOVO - Inspektori za suzbijanje privrednog kriminala u kladovskoj policiji podneli su krivičnu prijavu protiv bivšeg generalnog sekretara omladinskog kampa "Đerdap" u Karatašu kod Kladova, Šima Čičkovića (40), rodom iz Bosanskog Šamca, sa prebivalištem u Beogradu i Jovana Adamovića (47), rodom iz Komarnice (opština Valsotince), vlasnikom i direktorom DOO "Arka" u Beogradu, inače članom izvršnog odbora đerdapskog kampa zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo zloupotrebe ovlašćenja u privredi.

Prema navodima iz krivične prijave, Šime Čičković je novcem đerdapskog kampa najpre kupio informatičku liniju i ISDN priključak od Telekoma Srbije i uz računarsku opremu, u dogovoru sa Adamovićem, predao na korišćenje "Arki". Sve ovo plaćeno je skoro 97 hiljada dinara. Čičković se dalje tereti i zbog zaključivanja ugovora sa AD "Informatika" u Beogradu o kupovini računarske opreme vredne oko 550 hiljada dinara koju, takođe, daje na korišćenje privatnoj firmi čiji je vlasnik Jovan Adamović.

Kako je utvrđeno, đerdapski kamp je tokom 1998., 1999., 2000. i delom 2001. godine DOO "Arka" platio za internet usluge i održavanje opreme, koju Adamović i sada koristi, još 730.872 dinara.

S. S. S.


vesti po rubrikama

^Istočna i južna Srbija

15:10h

Bivši generalni sekretar Đerdapskog kampa lako troši društvene pare

15:18h

Krivična prijava protiv direktorke sportskog centra

15:26h

IO SO Pirot raspravljao o rebalansu budžeta

15:33h

Završen otkup duvana u Pirotu

      


FastCounter by LinkExchange