[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 30. novembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Juče na Centralnom groblju u Beogradu

Sahranjen Nenad Batočanin

BEOGRAD - Nenad Batočanin (38), zamenik načelnika Prve uprave savezne policije sahranjen je juče u 13 sati na Centralnom groblju u Beogradu. Uz policijske počasti, Batočanina je juče ispratila porodica i nekoliko stotina kolega i prijatelja.

"Batočanin je nedužna žrtva kriminalaca protiv kojih se borio celog života. Surovom smrću, život je ugradio u bedeme policijskog rada. Bio je odličan kolega i starešina. Znao je šta za profesiju znače sport i sportski duh. Bio je šampion u najznačajnijoj kategoriji - u fer pleju i skromnosti. Njegovi sinovi Marko i Miloš imaće sve što budu imala naša deca" - rekli su u oproštajnom govoru kolege Batočanina, koji je u utorak u 21.15 sati sa prijateljem Željkom Škrbom (41) ubijen u Ulici Ljutice Bogdana.

Sahrani bivšeg telohranitelja Slobodana Miloševića prisustvovali su savezni ministar policije Zoran Živković, Goran Vesić, Dragan Šutanovac, Stevan Nikčević, general Senta Milenković, Živko Trajković, komandant SAJ-a, načelnik žandarmerije Goran Radosavljević, general Obrad Stevanović, kao i mnogobrojni sportisti.

Policija za sada nije zvanično saopštila ko je te večeri bio na meti napadača, koji su iz "audija A8" ispalili više od trideset hitaca u "pežo 306" u kome su bili Batočanin i Škrba koji su se vraćali sa fudbala u balonu kod stadiona Partizana.

T. M. S.


vesti po rubrikama

^hronika

18:41h

Juče na Centralnom groblju u Beogradu sahranjen Nenad Batočanin

18:49h

U pucnjavi na Slaviji ranjena dvojica mladića

18:56h

Krivična prijava protiv bivšeg direktora DP "Mermer"

      


FastCounter by LinkExchange