[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 24. novembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

OVAN BIK BLIZANCI
Rođeni u aprilu, imaće male nesporazume na ljubavnom planu. Imate mnogo originalnih ideja i vreme je da ih iznesete na videlo. Ne dopustite nikome da vas maltretira. Vraća se dobro raspoloženje. Može se dogoditi da se zaljubite u nekoga sa posla, a to znači da će te biti puni zanosa i sreće, čitavog dana. Povoljan dan za ambiciozne planove na poslu ili umetnosti. Bez kupovina. Čuvajte grlo. Ne dozvolite nikome iz porodice da narušava vaš privatni život. Ljubav za rođene u junu. Jedan ambiciozni poslovni plan još ne može da se ostvari. Ali uskoro hoće, Vratite dugove, kamata raste.

 

RAK LAV DEVICA
Neke Rakove očekuju ljubavne nesporazumi i svađe zbog ljubomore. Čuvajte se osobe koja vam izjavljuje ljubav, a tako ne misli. Da biste imali više uspeha, više se družite. Ali, izbegnite kolače. One rođene na početku znaka može da očekuje nova ljubav, a oni iz avgusta uživaće u ljubavi. Nemojte da zapostavljate novi posao, morate mnogo da se potrudite da biste zadovoljili šefa. Dobro raspoloženje. Postoji mogućnost za početak nove ljubavi. U svakom slučaju uspeh na ljubavnom planu. Previše često govorite ljudima šta bi trebalo da rade, pa su se neki umorili od vas. Fizički se sve bolje osećate.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Rođeni u oktobru, mogu doživeće čarobne trenutke na sentimentalnom planu. Imaćete sreće i na finansijskom planu, povećanje zarade. Neke očekuje i veće nasledstvo. Vaš šarm sve osvaja. Novu ljubav čuvajte od indiskretnih pogleda, bar još neko vreme. Prijatelji će vas mnogo obradovati. Danas ćete biti veoma sigurni u sebe, jer imate sjajne ideje. Oni na početku znaka su iscrpljeni. Čuvajte se prijateljice koja vas danas laže i udvarača koji nije vredan vaše pažnje. Mnogi Strelci danas pate zbog discipline koja im se nameće na poslu, pa imaju male komplikacije. Budite strpljiviji.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ponekada se osećanja i ambicije na poslu ne slaže, pa ćete morati da birate. I neće vam biti lako. Prilično naporan dan. Ne verujte danas mnogo u obećanja. Uveče lepo iznenađenje. Malo ste umorni. Mogućnost novih ljubavi ali veza može da bude komplikovana jer je osoba izdaleka. Dobro razmislite pre nego što napustite posao. I ne verujte u velika obećanja. Muči vas nesanica. Manje jedite. Ovih dana, pa ni danas ne očekujte mnogo od ljubavi. Ako ste u vezi, onda vas taj odnos pritiska. Rođeni u maru imaju danas male nesuglasice na poslu. Oslonite se na svoj instinkt. Sve radite smireno!

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

 
     


FastCounter by LinkExchange