[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 21. novembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI
Iskoristite lepo vreme i šetajte, potreban vam je čist vazduh. Savetuje se da pritom ostavite cigarete, jer mogu ostaviti trajne posledice na vaše zdravlje. Saslušajte partnera, saznaćete šta planira. Živnuli ste, radujete se svakom novom danu, iako nema vidljivih razloga za to. Ali, kao zahvalnost za vaše zalaganje na poslu, dobićete nagradno putovanje. Kupite ono što želite, jer stiže drugi novac. Teško se sporazumevate sa okolinom, jer o svemu imate drukčije mišljenje. Ali partner vas obožava i ne protivi vam se. Ipak ga salušajte. Ako se bavite privatnim biznisom, izmirite što pre dugove.

 

RAK LAV DEVICA
Smireni ste, jer je stigao novac koji ste dugo očekivali: pomogao vam je da izmirite sve dugove. Pokušajte da malo mislite na sebe, a zaboravite stalne, preterane zahteve porodice. I vi imate dušu. Ovo je idealan trenutak za ostvarenje svih snova i planova, pa počnite da radite na tome. Ljubav vam daje mnogo samopouzdanja i sigurnosti. Prištedite malo novca za putovanje, koje vas očekuje. Pomalo ste razočarani u ljubavne dogodovštine, ali uskoro će se sve razmrsiti i dobićete satisfakciju: stiže nova ljubav na velika vrata. Strpite se, a dotle poradite na svom izgledu. Stiže i poklon.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Uvukli ste se u kuću i ne izlazite, a to ne godi vašoj prirodi. Završite što brže kućne obaveze i izađite u šetnju i pogledajte dobar ljubavni film. On će vam dići moral. Ne odbijajte novu ljubav. Uznemireni ste zbog zdravlja, ali sve analize će pokazati da ste dobro i da nema razloga za brigu. Sebe nagradite kraćim putovanjem kod prijatelja. Nađite novac i idite, jer se otvara šansa za posao. Počinjete novi posao, pa ste malo pod stresom. Opustite se, sve će krenuti kako ste vi želeli. Prijatelji će vam pomoći u idejama. Čuvajte se prehlade, baš zbog novog posla. Stiže novčana pomoć.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Niste raspoloženi ni prema kome, pa ni prema sebi. Savet je da kupite nešto lepo sebi i tako se malo oraspoložite. Nemojte čuvati novac u slamarici, zapamtite da dobar izgled otvara sva vrata. Puni ste naboja i želje za radom, pa se izdvojte od društva i sprovedite svoje ideje, jer će vam one doneti ne samo ugled i pohvale, već i znatnu novčanu sumu. Stara ljubav će vas u svemu podržati. Sve polako dolazi na svoje mesto, ali morate se otrgnuti od crnih, pesimističkih misli. Jedna osoba će vam pomoći da prebrodite teškoće, ali to čini, zapamtite iz velike ljubavi prema vama.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:45h

Deca - Čitanje, pisanje, matematika... nezaobilazna đačka muka

 
     


FastCounter by LinkExchange