[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 13. novembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Foto

Đan Karlo u radnom ambijentu

Slaviša Lazić, iz Vrnjačke Banje poznatiji kao Đan Karlo - jedini srpski žigolo, ali sa dušom

Voli me, ne voli me

Do sada usrećio više od dve hiljade žena i nada se da ovaj broj nije konačan

Pre petnaestak godina došao sam u Vrnjačku Banju, nisam imao nikakvo zaposlenje, a sa ženama je uvek išlo lako. Tako sam, eto, postao žigolo - počinje svoju životnu priču Slaviša Lazić, poznatiji kao Đan Karlo. Može se videti svakoga dana na autobuskoj stanici kada žene dolaze u Banju, za šankom kako merka pripadnice lepšeg pola koje su došle na neki kongres ili u noćnim klubovima dok osvaja mlađana ženska srca.

Priča je, naravno uvek drugačija. Nekad se predstavlja kao uspešni biznismen, a desi se i da odmah "otvori karte". Tu je i adekvatna vizit karta, tek toliko da mušterija vidi čime Đan Karlo raspolaže.

- Nisam kao neke moje kolege iz Beograda koje ovaj posao rade, onako profi, bez duše. Mene pozovu i kad im je teško i jednostavno žele sa nekim da pričaju. Kada su u Banji, znaju da uvek mogu da računaju na moje prisustvo. Ujutru poranim, donesem lekovite vode, zatim sledi masaža, razgovor uz jutarnju kaficu a naravno, i seks je deo te priče - kaže najpoznatiji banjski žigolo.

Početak

Sve je počelo na nagovor njegovog prijatelja, vlasnika kockarnice koji mu je predložio sadašnji zanat. Kada već ima toliko uspeha kod žena, zašto ne bi unovčio svoj dar?

Imao je tada dvadesetak godina i vrlo brzo je biznis počeo da cveta, dobijao je novac, skupocene poklone, vodile su ga na razna daleka putovanja. Vremenom je sagradio trospratnu kuću u Banji, kupio stan na moru, automobil. Do sada je, kako tvrdi, usrećio dve hiljade žena, ali se iskreno nada da ova cifra nije konačna. Planira i ženidbu prvi put u životu, ali od svog "biznisa" ne odustaje. Buduća supruga zna čime se on bavi, ali se pomirila sa sudbinom, shvatila je, posao ko svaki drugi.

Prevara

Kao dobar poznavalac žena, Đan Karlo tvrdi da ni žene nisu kao što su nekad bile. Postale su opasne, prevrtljive a ponekad mu se desi da mu ništa ne plate, jednostavno se, kako tvrdi, "ogrebu" za jedan seks i idu dalje. Naravno, ima i onih, imućnih koje ga bogato nagrade. Nekada za veče uzme i par hiljada maraka kada je mušterija posebno zadovoljna i darežljiva.

Nije lak njegov zanat, kako tvrdi, i dalje je jedini u Banji, a dešava se često da dođe više stotina žena na razne seminare i tada jednostavno, ne može sve da postigne. Nisu sve mlade i lepe, dođu i starije dame koje valja usrećiti. Posle jedne noći sa njim, kako u šali kaže, naprosto procvetaju. Među klijentelom, bile su žene nekih političara, biznismena koje su naprosto zapostavljene od svojih muževa.

- Starije su vrlo nestašne, slobodne i vode ljubav sa mnom kao da će sutra rat. Svašta mi se dešavalo, neke su me iznajmljivanje samo da bi muževe pravile ljubomornim. Neke se zaljube, hoće da se razvedu ali im na kraju uvek objasnim da je sve to za mene ipak, samo biznis - tvrdi Đan Karlo.

Kada je nova godina, 8. mart, posao cveta. Nije bilo lako, međutim, postići ovaj nivo. Morao je da uči, ples, strane jezike, sada sve ovo ne radi isključivo radi novca, jednostavno, voli čovek svoj posao. Voleo bi, kaže, da neko o njemu snimi film, možda jednog dana napiše i knjigu, šteta je, kako kaže u šali da takvo iskustvo ne ostane zabeleženo.

Ž. Milenković - I. Ikraš


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

14:15h

Slaviša Lazić, poznatiji kao Đan Karlo, jedini srpski žigolo, ali sa dušom

14:48h

Romi iz Koteža osnovali prvi romski bejzbol klub

15:26h

Reporter "Glasa" s lečenim alkoholičarima u njihovom klubu "Skela"

15:55h

Mel Gibson, zvezda filma "Signs" o natprirodnom, sudbini, porodici...

16:19h

Evropol muku muči sa pravom najezdom narko kurira

 

 


     


FastCounter by LinkExchange