[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 9. novembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI
Pošto ništa niste učinili da se promenite, ne nadajte se pomaku. Ostaju vam nerviranja i stresovi. Samo oni koji shvate gde greše i pokušaju da obuzdaju negativne strane karaktera mogu imati uspeha. Nezadovoljni emotivnim životom skloni ste ljubomornim scenama. Nešto u vezi nije kako treba pa su one odraz nesigurnosti. Dobro razmislite u čemu grešite u poslovnim odnosima. Najbolje bi bilo da prespavate dan. Zvezde vas dovode u delikatne situacije. Pošto znate u čemu je problem, bar će vam biti lakše da istrajete i izbegnete brzoplete reakcije. Zapamtite: ko daje i dobija.

 

RAK LAV DEVICA
Pošto razmišljate da popravite finansijski status, sve snage ste usmerili da u tome uspete. Razni izvori prihoda su u igri, želite da se aktivirate. Da ćete uspeti nema sumnje. Prijateljski susret. Teško vam je da prihvatite stvarnost, jer ona ne odgovara vašim očekivanjima. Stoga su zablude neminovne. Sve to dovodi do bolesnog stanja i na emotivnom tako i na zdravstvenom planu. Budite realniji. Samo strpljenjem i upornošću možete isplivati iz problema. Ako budete nepromišljeni može biti još gore. Zdravlje je na udaru. Samo ako život prihvatite realno, i u njemu uživate, na pravom ste putu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Odličan dan ukoliko se bavite umetnošću, a loš za sve praktične stvari. Svesni ste da odnosi sa suprotnim polom ulaze u ozbiljnu krizu. Odatle neraspoloženje. Nemate snage da nešto menjate. Grešite. Događaji dana su vezani za javnost, brak i partnerstva. Pošto od njih previše očekujete, a znate šta se u tom slučaju dešava, savetuje se oprez. Na udaru su Bikovi koji vas mogu lako isprovocirati. Do rezultata dolazite uz nečiju podršku, pa prihvatite saradnju. To vam neće teško pasti, jer donosi uspeh. Dan je dobar za finansijske transakcije, ali ipak oprezno. Birajte reči, mogu vas skupo stajati.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Emotivno nezadovoljstvo čini vas depresivnim. Pošto ne želite da s partnerom otvoreno razgovarate, već ćutite, dolazi do komplikovanja stvari. Izbacite stres iz sebe, pa će biti mnogo bolje. Pošto želite da se stvari dešavaju kako ste zamislili, a da se pri tom ne obazirete na potrebe drugih, uznemiravajuća iskustva su neminovna. Pokušajte da s Lavom nađete diplomatsko rešenje, rešićete problem. Povoljan period se nastavlja. Posao, novac, nekretnine, uređenje prostora i druge bitne životne stvari u drugi plan stavljaju emotivni život. Trenutno nezadovoljstvo na tu temu je prolaznog karaktera.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

19:45h

Žene - Delta life fashion week: Dodeljene nagrade

 
     


FastCounter by LinkExchange