[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 2. novembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI
Iskoristite povoljan momenat da ostvarite davnašnje planove. Dan pred vama obećava mnoga prijatna zbivanja, pod uslovom da nešto ne "zabrljate" svojom ovnovskom nepromišljenošću. Valjda nećete. Na scenu stupa umetnički talenat uz smisao za trgovinu i putovanja. Pošto ste više nego zadovoljni, pokušajte da to stanje održite što duže. S Blizancima ne ulazite u sporove, podržavaju vas. S Bikovima i Vagama dobra saradnja. Nemojte biti malodušni, jer se od vas očekuje inicijativa za jedan susret. Razlog za slavlje! Uspešno ste rešili finansijski kolaps, podelite novac saradnicima!

 

RAK LAV DEVICA
U svom ste elementu. Ljubav prema kući i porodici je na prvom mestu, pa ćete ako to prilike dozvoljavaju udovoljiti željama ukućana, pripremajući im omiljeni specijalitet. Ne preterujte s hranom. Neočekivani događaji mogu delovati uznemiravajuće. Čak i ako su prijatni, to je mali stres. Sa Vodolijama se stvari odvijaju po ustaljenoj šemi. One vas konstantno iritiraju, udaljite se od njih. Pošto ste super raspoloženi, ne budite sebični već sreću podelite s voljenom osobom. Ako vam prilike dozvoljavaju, izađite na lepo mesto i razmenite nežnosti. Nemojte danas da štedite.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Planete vam nisu naklonjene, ali vi nikako da oslušnete njihove vibracije i shodno njima se ponašate. Smirite se, ovo je pravi momenat za ljubav, prijatelje i umetnost. Sreća je tu pored vas, potražite je. Od prijatelja očekujete nemoguće. Pošto niste svesni da preterujete sa željama vezanim za njih, razmišljate kako da se distancirate. Možda ste u tome preterali, niste baš objektivni u selekciji. U nezavidnoj ste situaciji koja traži žrtvovanje, pa pokušavate na sve načine da je izbegnete. Mogući su zdravstveni problemi kao reakcija na nespremnost na rizik. Recite otvoreno šta mislite.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Mogući su problemi vezani za ustanove zatvorenog tipa ili neugodnosti sa starijim i bolesnim osobama. O čemu god se radilo, nezadovoljni ste i zabrinuti. Ne paničite, rešavajte problem. Idealna osoba je Lav. Kad se osvestite i shvatite da ste u nešto investirali pogrešno, biće kasno. Uostalom, to više nije ni bitno pred preokretima koji iako su uznemiravajući, ne moraju biti negativni. Nekim okolnostima se povinujte i prilagodite. Pošto vam to teško pada, bolest je bekstvo od suočavanja sa problemima. Shvatićete da je istina kakva-takva bolja od laži. Krenite ispočetka.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

 
     


FastCounter by LinkExchange