[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 2. novembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Obeležno 10 godina "Hronike grada i sela" Radio Zaječara

Emisija sa pet hiljada gostiju

ZAJEČAR - Radio Zaječar je juče radno obeležio 10 godina emitovanja najslušanije emisije ove medijske kuće "Hronika grada i sela" koju, isto toliko godina, uspšeno uređuje i vodi novinar Branislav Dervišević.

Za proteklu deceniju, pred mikrofonima "Hronike grada i sela" bilo je 5.020 gostiju od akademika i doktora nauka do domaćica i penzionera. U "živi" program je uključeno 6.400 slušalaca koji su ukazivali na razne probleme u radu komunalnih službi i opštinskih vlasti.

- Mnogo je pravovremenih informacija objavljeno upravo u "Hronici grada i sela" zahvaljujući upornosti našeg novinara Derviševića - rekao je prilikom obeležavanja ovog jubileja Zoran Antić, direktor sada objedinjene Radio-televizije Zaječar. - Naši planovi su da u narednom periodu imamo emisiju istog tipa, ali koja bi "pokrila" teritoriju čitave Timočke Krajine.

Novinar i urednik Branislav Dervišević je istakao da su se reporteri ove emisije trudili da uvek budu na mestu događaja i bave životnim temama kao što su voda, struja, putevi, telefoni...

S. M.


vesti po rubrikama

^Istočna i južna Srbija

15:10h

Obeležno 10 godina "Hronike grada i sela" Radio Zaječara

15:17h

Leskovac: Raščišćava se teren oko gradilišta autoputa

      


FastCounter by LinkExchange