[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 29. oktobar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

OVAN BIK BLIZANCI
I dalje ste spremni za druženja, i započinjanje novih poslova. S partnerom doživljavate romansu, ali ako budete ovim tempom ispoljavali emocije, potrošićete ih. Udružite se s Blizancem, slični ste. Emotivna situacija se stabilizuje. Dobra odluka učvršćuje vezu. Mnogi to čine preko postelje, dok drugi kupuju naklonost partnera drugim vidovima pažnje. Dan je idealan za lepe stvari, ali ne preterujte. Mnogi se spremaju da otputuju. Pokušavate da spojite korisno s lepim i da iz tog putovanja maksimalno profitirate. Moguća su uznemiravajuća iskustva vezana za inostranstvo. Loše vodite poslove.

 

RAK LAV DEVICA
Niste zadovoljni razvojem događaja. Taman se spremate da duboko udahnete i da se odmorite, kada nove obaveze stupaju na scenu. Pitate se dokle ćete da izdržite kad niko ne pomaže. Oslonite se na sebe. Ljutite se bez razloga. Zabrinjava visok stepen destrukcije i autodestrukcije. Ako ne učinite nešto da to sprečite, možete se razboleti. Morate shvatiti da ništa nije vredno nerviranja. Prijatan susret. Glavna preokupacija su posao i zdravlje. Obe stvari vas izluđuju, nose nezadovoljstvo i krajnje pesimističko raspoloženje. Na kratak zastoj ne treba obraćati pažnju. Nervozu lečite ludim provodima.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Zahvaljujući kreativnosti, nižete uspehe. Dan je idealan za pripadnike znaka koji se bave umetnošću, mada i druge Vage profitiraju. Novac stiže. Mogući su blagi problemi sa srčanim mišićem. Mnogi problemi koji vas pritiskaju su posledica preosetljivosti i krajnje subjektivnih procena. Opametite se, okrenite se sebi i svom psihičkom zdravlju. Trgnite se i izađite iz svega. Vitalnost trenutno nije vaša jača strana, ali ste uprkos toj činjenici optimista. Postižete uspeh i priznanje uz minimalne napore. Ukoliko se okrenete duhovnoj sferi života, bićete zadovoljni.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Problemi sa krvnim pritiskom kombinovani sa srčanim smetnjama mogu sputati neke vaše aktivnosti. Neka vas to ne uplaši, jer svako zlo ima svoje dobro. Bar ćete se odmoriti. Ne nervirajte se. Čudno se osećate. Raspoloženje je promenljivo, nepromišljeni ste, opšta katastrofa! Uzrok je ne baš dobro zdravlje. Uplašili ste se, ali bolje da energiju koristite za lečenje, pa će biti dobro. Odlučujete se na rigoroznu štednju zbog investicija vezanih za životni prostor. Na sve strane ograničenja. Zdravlje nije sjajno. Na ivici nerava ste. Ali, tešite se, rešenje stiže već u novembru.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:45h

Medicina - Dr Zoran Krivokapić o karcinomu debelog creva

 
     


FastCounter by LinkExchange