[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 25. oktobar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI
Oprezno, zbog mogucnosti povreda. Ublažite napetost. Sami znate recept za to. Prihvatite ne samo savete partnera, vec i ono što vam govori srce. Razmenjujte ljubav maksimalno, ne bežite od nje. Sve u stilu emotivnog nezadovoljstva. Saturn i još poneka planeta dolivaju ulje na vatru nezadovoljstva. Ne donosite ishitrene odluke, bicete na gubitku i ne preterujte s nalaženjem mana drugima. Želite da dominirate što nije dobro. Ako se prema osobama jacim i kvalitetnijim od vas nadmeno ponašate. Možete ispasti smešni. Danas dobro procenjujte ljude, pa to iskoristite, ali budite korektni.

 

RAK LAV DEVICA
Rakovi nalaze utocište od problema u svom domu, koji je za njih oaza mira. Postoji opasnost da izbegavanje sa opasnostima može dovesti do još vecih neugodnosti. Zašto otvoreno ne kažete šta mislite? Postižete javno poslovno priznanje. Iskoristite dobru moc opažanja, razboritost i pronicljivost na adekvatan nacin, jer vam nikad situacija nije bila jasnija. Dobicete sve što ste naumili. Postižete sve što ste naumili. Iako ste nadmocni, pokušajte da to ne dokazujete u svakoj situaciji. Saradnici, prijatelji i voljena osoba to vec znaju. Ne potcenjujte situaciju, jer može biti fatalna.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ako budete u pravo vreme i na pravom mestu, nadajte se uspehu. Ukoliko se okrenete rešavanju porodicno-ljubavnih problema postoji šansa da nešto "zabrljate". Okrenite stvarima koje vas zabavljaju... Pošto ste i fizicki i psihicki premoreni, aktivnosti svedite na minimum. Budite sami, odmorite se. Baš danas vam to treba. Stoga izbegnite velika druženja. U vecernjim satima ceka vas lepo iznenadenje. Uspevate da povežete sve konce i ostvarite zamisli, posebno ako se bavite naukom. Vaš trud nece ostati nezapažen, cak i u oblasti finansija. Na opštu radost, stiže novac. Uspeh u društvu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Osecate se neshvaceno od okoline, pa duboko preživljavate. Unutrašnji život je buran, ali ne ispoljavate slabosti, tako da može doci do problema. Rešavajte ozbiljne poslovne zadatake. Uspeh! Uznemiravajuci dogadaji remete ustaljeni ritam. Odlicno ih podnosite, jer vam nije dosadno. Iskoristite povoljne okolnosti za aktivnu saradnju i sklapanje saveza sa osobama slicnih interesovanja. Mnogi pripadnici znaka razmišljaju o prakticnim stvarima, nekretninama i nasledstvu, dok se manji broj okrece duhovnom radu. Ne reagujte emocijama, vec nastojte da ukljucite u igru malo više razuma.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

19:45h

Volkswagen "lupo", mali ali dostupan i našim kupcima

 
     


FastCounter by LinkExchange