[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 18. oktobar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI
Imate snage, pa ostvarujete sve što ste naumili. Problema će biti ako vam neko stane na žulj. Nećete se libiti da ga svojski napadnete. Ne prenagljujte u akcijama. S Vodolijama saradnja je gotovo idealna. U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Što se ljubavi i novca tiče, to vam odgovara, ali ste počeli da uživate u slatkišima, postoji opasnost da ugrozite liniju. Strelac nudi rešenje za probleme. Dan teže u stilu uređivanja društveno-poslovnih odnosa i vaše želje da ih tretirate iz krajnje subjektivnog ugla. Imate više sreće sa biznisom nego u ljubavi, ali su vam saradnici veoma nezadovoljni.

 

RAK LAV DEVICA
Strasti se stišavaju. Šta da se radi, kad ste sami svoj oslonac. Okolina samo pokušava da vas izbaci iz ravnoteže, a o dotrajalim kućnim aparatima da i ne govorimo. Danas ste tu nemoćni. Očigledno je da nemate jasnu predstavu šta zapravo hoćete. To najteže pada okruženju jer ga zamarate konstantnim nezadovoljstvima. Još ako se udružite sa Ribom, biće u stilu opšteg ludila. Naporan poslovni dan vam pomaže da se rasteretite pritisaka koji dolaze od strane partnera. Pošto vam to polazi za rukom, u odnose sa njim ulazite optimistički, ne opterećujući ga sumnjama.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
U fantastičnom ste raspoloženju, što znači da ste finansijski zabrinuti. Planirate da negde utrošite energiju, pa ste se u tom smeru usredsredili. U periodu ste velikog uspeha, ne dozvolite nepromišljenosti. Opušteni ste jer na poslu sve ide glatko, kao i u ljubavi. Muči vas jedino novi projekat koji se stalno odlaže. Uskoro idete na važan razgovor, koji će vam doneti i finansijsku sigurnost. Više šetajte. Idealan dan za Strelce. Pošto volite sve stvari koje vam se dešavaju, u njima maksimalno uživate. Kreativniji ste više nego inače, orijentisani ne samo na posao već i na zabavu, pa kombinujte.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Odličan dan! Ako neke stvari niste uradili na vreme, ako okolina od vas nešto očekuje, ako partner traži nemoguće, sve to nije dovoljno da izađete iz kože. Njihov problem! Danas se ne nervirate. Ako se udružite sa Ovnom, imaćete više sreće nego pameti. Uspeh vas očekuje i u poslu i u emotivnom životu. Opasnost dana može biti samo ako ne poštujete zakon. Planirate put na idilično mesto. Ozbiljno pristupate svemu, jer znate šta hoćete. Polako, ali sigurno obavljate poslove, što Vam ne pada teško. Novac je u izgledu. Jedina stvar koja vas zabrinjava je zdravstveni problem. Problem sa zubima?

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

 
     


FastCounter by LinkExchange