[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 12. oktobar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI
Vaša ozbiljnost i određeni stavovi doneće vam mnogo uspeha ne samo na poslu, već i među prijateljima. Osim vrlo laskavih pohvala, sve ste nezavisniji, što vam godi. Otvorenije iskažite emocije. Ako ste zaljubljeni, stalno imate potrebe da vam se ta ljubav i dokazuje, ali nemojte partneru previše dosađivati sa pitanjima i sumnjama. Ako toliko sumnjate, onda bi trebalo da prekinete vezu. Stiže novac. Zvezde su vam danas naklonjene, otvoreni ste, raspoloženi, šarmantni i to vam otvara sva vrata i na poslu i među prijateljima. Brinite o svom telu: bavite se sportom, vozite bicikl.

 

RAK LAV DEVICA
Sve je danas na vašoj strani, pa to iskoristite za poslove jer ćete imati mnogo uspeha. Možda nećete odmah osetiti rezultate, ali u bliskoj budućnosti da. Pobedite stidljivost i budite odlučniji u ljubavi. Upotrebite svoj smisao za humor, pa tako gledajte na današnje događaje, jer nije sve tako strašno, kako vam se na prvi pogled čini. U ljubavi ne postavljajte pitanja, već se ponašajte kao željena osoba. Najzad će se prekinuti jedna neizvesnost i čekanje, a to znači da ćete danas dobiti pozitivne odgovore na sva pitanja. Očekuje vas sjajno veče među prijateljima, a preporučuje se odlazak u bioskop ili pozorište.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Iako se niste nadali, stiže više novca nego što su vaši izdaci. Ali, bez obzira na to, budite oprezni i ne trošite previše. Entuzijazam vas navodi da popravite svoju ljubavnu vezu i imaćete uspeha. Zahvaljujući inteligenciji i intuiciji, snaći ćete se u svakoj situaciji, a danas će biti više komplikovanih doživljaja. Plan koji ste imali za danas će se ostvariti. U ljubavi sjajno. Šetajte više. Iskoristite svoj smisao za diplomatiju i osvajajte ono što hoćete korak po korak. Približite se ukućanima i saslušajte njihove probleme. Umorni ste? Opustite se i sebi priuštite više spavanja.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Kao da ste se usavršili u odnosima sa okolinom: postali ste pravi diplomata, ljubazni ste i ne skačete odmah u oči kada vam neko protivureči. Ako ste u vezi, vaše raspoloženje utiče i na ljubav. Budite veoma pažljivi danas, kako biste imali manje štete u kući, znači pazite da ne razbijete čaše, tanjire ili neku vrednu stvar. Ne trošite previše novca i budite umereniji za stolom. Voljeni ste. Očekuje vas mnogo interesantnih susreta danas, pa ih iskoristite ne da se požalite na svoje probleme, već da im nametnete svoje ideje, koje vam osigurale lepšu budućnost. Uveče stižu lepe vesti.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

 
     


FastCounter by LinkExchange