[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 9. oktobar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI
Budite ambiciozniji u svojim planovima, jer vam se šanse svakim danom smanjuju. Obnovite staro prijateljstvo, ispuniće vas novim idejama. Prihvatite poziv za večernji izlazak. Šetajte i zdravije se hranite. Prihvatite poziv stare ljubavi, koja vas stalno zove. Zašto ne biste čuli šta želi. Ako ste u braku, pokušajte da sredite odnose, jer život vam kvare samo sitnice. Čuvajte se prehlade, bez sladoleda. Porodični odnosi su vrlo komplikovani, ali svi očekuju od vas rešenje, jer ste ih tako navikli. Potrudite se, potreban je samo jedan ozbiljan razgovor, pa da stvar slegne. Požurite sa zimnicom.

 

RAK LAV DEVICA
Ponašate se ponekad kao malo dete: shvatite da nisu svi odgovorni prema poslu i ljubavi, kao vi. Shvatite sve sa mnogo više lakoće, pa ćete biti srećniji. Uveče, stižu pokloni od prijatelja. Čuvate dobro poslovne tajne i sada će vam se to dobro vratiti, dobićete malo unapređenje, koje neće samo nahraniti vašu sujetu već i džep. Budite otvoreniji za nova poznanstva. Mali stomačni problemi. Mnogo razmišljate o novom poslovnom predlogu i nikako da donesete odluku. Dok vi razmišljate, drugi će to prihvatiti. Ljubavni susret sa partnerom, vratiće vam veru u život. Manje jedite.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Dobar dan i za posao i za druženja, bilo prijateljska, bilo sentimentalna. Vesela atmosfera će vam povratiti dobro raspoloženje. Setite se da danas da nije samo vaš rođendan već i drage osobe. Pomalo vam je dosadno na poslu, jer je sve isto, nema novih ideja koje bi vas egzaltirale. Na neki način ovo mrtvo more vam i odgovara ovih dana, jer promene vremena utiču na vaše kosti. Razmišljajte o banji! Izvukli ste se iz mnogih kućnih poslova, pa vas sada očekuje zimnica, bilo da ste muško, bilo žensko. Moraćete da se pomirite sa sudbinom. Uveče izađite s partnerom u bioskop. Lepo vam je.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Trošite mnogo reči na politiku i političke događaje, pa zamarate okolinu. Danas manje pričajte jer ima šanse da izgovorite i ono što ne mislite. Uksro idete na lepo putovanje. Ne odustajte. Iz malih prepirki s kolegama, shvatićete da ste mesecima gajili pogrešne iluzije, a to znači da morate sami na sebe da se oslonite. Uveče se posvetite svom hobiju ili umetnosti. To je za bolje raspoloženje. Pomalo se neodgovorno ponašate u smislu da čekate da poslovi jure vas, umesto vi njih. Mislite malo i na ljubav, jer vreme prolazi, baš kao i prilike. Ako ste u vezi, budite nežniji. Izbacite masnoće.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

 
     


FastCounter by LinkExchange