[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 3. oktobar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI
Zvezde su Vam izuzetno naklonjene danas, tako da uz dobre poteze, možete postići mnogo na poslu. Uz pomoć Meseca i pored dosta posla biće i dosta zabave, bavićete se lepim stvarima. I u ljubavi sjajno. Vaše strpljenje biće danas na probi, pa bi trebalo da budete mudri, to jest, da odložite sve poslove i sastanke koji nisu hitni i čije odlaganje neće da vam šteti. Sredite finansije, to vas dugo muči. Sjajan dan. Iskoristite sav svoj šarm i inteligenciju, da biste pokrenuli poslove s mrtve tačke. U ljubavi isto sve ide glatko i lepo, lepo se slažete s partnerom i mnogo se smejete. Ljubav na prvi pogled?

 

RAK LAV DEVICA
Upotrebićete vrlo dobro svoju kompetenciju i inteligenciju, što će biti veoma cenjeno na poslu i u društvu. Biće novca za one koji rade u finansijskom sektoru, sa nekretninama i poljoprivredi. Mesec, Sunce i Merkur čini dan sjajnim. Imaćete odlične šanse za posao, naročito za one koji rade na polju komunikacija, transporta, u modi, šou biznisu. Uzdržite se od seksa sa osobom koju ne znate. Zvezde vam dosta pomažu u poslu, tako da ste zadovoljni. Značajni preokret u prijateljstvu, poneko do vas će prekinuti jedno značajno druženje zbog male izdaje. Ali odmah posle toga stvarate novo.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ako ne želite da se mnogo razočarate, ublažite svoje zahteve i budite realniji u ocenjivanju svojih sposobnosti. Izvesni susreti mogli bi da vas uzdrmaju više no što ste očekivali. Posvetite se više partneru. Imate jaku volju da ostvarite svoje planove, ali danas poslušajte i svoju intuiciju, tako da biste mogli unapred da povučete dobre poteze. Poslovni put mogao bi da pomogne u napredovanju. Budite zavodljivi. Ako budete shvatili koliko ste zanemarivali i posao i ljubav u prošlosti, postaćete spokojniji i imaćete više elana da krenete napred. Jer, da ste hteli, mnogo toga biste uradili mnogo ranije.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Prestanite da budite previše ljubazni s ljudima koji vam stalno nanose štetu. Budite manje strogi prema partneru, koji se od vas udaljio i zbog vašeg ponašanja. Razjasnite na miran način ko je kriv. Vrlo uzbudljiv dan na poslu. Neće se dogoditi velike stvari, ali će biti promena koje niste očekivali, a koje se ne tiču direktno vas. Ljubavni susret učinite romantičnim. Ako ste sami, moguć susret. Sreća je danas na vašoj strani, ne samo na poslu, već i u ljubavi i drugim životnim zadovoljstvima. Bićete specijalno zadovoljni zbog poslovne ponude. Intuicija će pomoći da donesete dobre odluke za promene.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:45h

Tinejdžeri i prve ljubavi
     


FastCounter by LinkExchange