[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 3. oktobar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Potpaljeni kotlovi u svim novosadskim toplanama

Uspela "topla" proba

Početak grejne sezone samo ako temperature zahtevaju

NOVI SAD - "Novosadska toplana" juče ujutru je počela sa "toplim" probama. Kotlovi su potpaljeni u svim toplanama, pa su se radijatori zagrejali u celom gradu. "Problema sa pokretanjem sistema nije bilo, tokom dana obavljena su sva neophodna merenja, a da li će grejanje biti nastavljeno, zavisi od spoljnih temperatura", rekla je za "Glas", Branislava Kostić, koja je u "Novosadskoj toplani" zadužena za odnose sa javnošću, dodajući da će probe sistema svakodnevno biti nastavljene sve do zvaničnog početka grejne sezone - 15. oktobra ?!

S obzirom da je grejna sezona na pragu, iz Javnog komunalnog preduzeća "Novosadska toplana" obaveštavaju građane o tehničkim detaljima koji pojednostvljuju proceduru rada njihove Službe za reklamacije, odnosno o izmeni režima "Toplaninog" automatskog telefonskog sistema. Osnovni telefon reklamacija "Novosadske toplane" i dalje je 612- 900, ali za kontakt sa operaterom više nije potrebno unošenje potrošačkih šifara.

Nakon uspostavljanja veze, biranjem broja pet, potrošač dobija informaciju o stanju sistema, dok se biranjem broja osam dobijaju informacije o cenama. Direktan kontakt sa operaterom, kome se prijavljuju problemi u vezi sa isporukom toplotne energije za grejanje ili pripremu tople potrošne vode, ostvaruje se biranjem opcije dva.

Curenja u toplotnim podstanicama i kvarovi koji zahtevaju hitnu intervenciju i otključavanje toplotnih podstanica mogu se prijaviti na broj telefona 615- 921, a dežurne ekipe rade neprekidno 24 časa. Iz "Novosadske toplane" podsećaju potrošače da se, u slučaju curenja kućnih instalacija, obrate preduzeću koje održava te instalacije u njihovoj zgradi, je "Toplana" za tu vrstu kvarova nije nadležna.

N. Ć.- D. Ke.


vesti po rubrikama

^Novi Sad

16:46h

Potpaljeni kotlovi u svim novosadskim toplanama

16:52h

Muke komunalaca sa naplatom usluga

16:59h

Zastoj u čišćenju Dunava zbog poplave

17:04h

Elektrovojvodina završila remonte: Zima bez havarijskih isključenja

17:17h

Pokrajina podržava zahteve potrošača

17:08h

Vrbas: Predsednik opštine kažnjen zbog izjava u skupštiniFastCounter by LinkExchange