[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 3. oktobar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Kod zaječarskih srednjoškolki nevinost nije u modi

Red pred vratima "proverenih dasa"

ZAJEČAR - Među mladim Zaječarcima, učenicama srednjih škola, poslednjih meseci u modi je serijsko oduzimanje nevinosti koje oni u svom žargonu nazivaju "bušenje". Ovu šokantnu priču za "Glas" je ispričao zaječarski profesor srpskog jezika u penziji, koji je želeo da ostane anoniman, naglašavajući da je pojedinosti saznao od roditelja u čijim se kućama to desilo i koji su "pritisli" decu da ispričaju o čemu se radi.

Profesor priča da devojke više ne žele da nose "teret nevinosti", jer biti nevin nije "in". U zakazano vreme, priča profesor, one dolaze kod "proverenih dasa", koji su se pročuli po valjano obavljenom poslu, kako bi ih rasteretili "muke". Ponekad je navala tolika da red čeka i po nekoliko devojaka čija su samo imena bez prezimena zabeležena u beležnicama ovih momaka. Takvih mladića je nekoliko u gradu, a posle obavljenog posla, oni nemaju nikakvih obaveza prema tim devojkama. Svi oni imaju svoje devojke koje vole, a "bušenje" koriste za dokazivanje i uknjiženje poena.

Ovu skaradnu rabotu mladi zakazuju "na minut", obično u kući nekog od drugova nevinih devojaka, kada se pouzdano zna da su roditelji odsutni, a drugarice jedna drugoj saopštavaju da ne mogu da se druže u određenom terminu, jer imaju zakazano "bušenje".

S. M.


vesti po rubrikama

^hronika

18:38h

Svilajnac: Optužen Dobrivoje Budimirović Bidža

18:42h

Kragujevac: Silovao ćerku šest godina

18:49h

Razbojništvo na Batajničkom putu kod "Ikarbusa"

18:54h

Kod zaječarskih srednjoškolki nevinost nije u modi     


FastCounter by LinkExchange