[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 01. oktobar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Iako ima povoljan rezultat iz Lisabona (3:1) Tumbaković ne može mirno da spava

Sporting je u prednosti!?

Igraćemo u kamernoj, nefudbalskoj atmosferi, a od veznih igrača na raspolaganju imam samo Duljaja i Rusmira

Utakmica sa Sartidom došla je u najnezgodnije vreme po šampiona, a posle trijumfa trener Tumbaković bio je vidno raspoložen. Kako i ne bi kada je pobeđen neugodan i jak protivnik, a uz to se pokazalo da crno-beli imaju moćnu ekipu i rezerve koje u svakom trenutku mogu dostojno da zamene vedete.

- Zaista još jednom moram da se vratim na meč sa Smederevcima - rekao je trofejni trener. - Partizan je pokazao svoje pravo lice.

Vukić navijač
Zvonimir Vukić će u četvrtak biti samo navijač. Na žalost.
- Šta mogu. U kvalifikacijama za Ligu šampiona i u Lisabonu "nahvatao" sam tri žuta kartona pa moram na pauzu. Ali, biću najgrlatiji navijač na stadionu. Moram pomoći svojim drugovima, makar izgubio glas.

Bez Nađa
Albert Nađ se vratio u Partizan, ali nije prijavljen za ovogodišnje evro kupove tako da trener Ljubiša Tumbaković ne može da ga stavi u tim. A kako bi dobro završio posao omaleni vezista.

Do isključenja Nuhija bili smo apsolutni gospodari situacije, kontrolisali protivnika, igru i rezultat. Ali, preokret za samo dva minuta doveo je pobedu u pitanje. I to je dobro iskustvo. Nadam se da je igračima sada jasno da ni jednog trenutka ne sme da se oslone na prednost donetu iz Lisabona.

Portugalski šampion je u krizi, ponovo je u prvenstvu izgubio?
- Ništa to ne znači. Upravo se zbog toga i pribojavam. Da im ne krene upravo u meču sa nama. Brinu me ti njihovi loši rezultati. Ma kako to sada zvučalo, ali gosti su u prednosti jer nećemo imati podršku publike. Taj faktor mogu iskoristiti. Igraće se u kamernoj atmosferi, potpuno nefudbalskoj gde se prednost, rekoh, seli na stranu gostujućih fudbalera. Dakle, i to je problem sa kojim se suočavamo.

Grupi povređenih igrača pridružio se posle meča sa Sartidom i izvanredni Goran Trobok. Dobio je udarac u stopalo, nije trenirao tri dana pa je potpuno neizvesno da li će biti sposoban za okršaj sa Sportingom. Jedan od najvažnijih šrafova parnog valjka Zvonimir Vukić je zbog trećeg kartona primoran da duel sa Portugalcima gleda sa tribina.

- Od veznih igrača na raspolaganju imam Duljaja i Rusmira. I tačka. Zaista ne pamtim kada je klub bio suočen sa ovakvom situacijom - zaključio je Tumbaković.

S. Stojanović


vesti po rubrikama

^sport

15:00h

Plavi odbojkaši protiv Japana treba da overe prvo mesto u Argentini

15:10h

Milan Dudić optimist pred revanš meč protiv Kjeva u Veroni

15:15h

UEFA priznaje samo Fudbalski savez Jugoslavije, odbila FS Kosova

15:25h

Vesti iz FSJ

15:40h

Na programu treće kolo Lige šampiona

15:45h

Iako ima povoljan rezultat iz Lisabona, Tumbaković ne može mirno da spava

16:50h

Partizan Mobtel promovisao tim za odbranu duple krune u narednoj sezoniFastCounter by LinkExchange