[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 01. oktobar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Vesti iz FSJ

Piksi u Fudbalskoj komisiji FIFA

Novo priznanje za predsednika FSJ Dragana Stojkovića. Postao je član Fudbalske komisije FIFA na čijem je čelu predsednik FS Španije Anhel Marija Viljar, a zamenik legendarni Mišel Platini. U toj komisiji koja je formirana na zahtev predsednika FIFA Sepa Blatera, nalaze se i: Bekenbauer, Euzebio, Faketi, Hadži, Pele, Hugo Sančez, Vea, Bonjek, Abedi Pele, Erikson, Mila... Kao što je poznato, Piksi je nedavno u Varšavi postao i član Tehničke komisije UEFA.

I predsednik Partizana i potpredsednik FSJ Ivan Ćurković dobio je novo-staro priznanje. Naime, on je i u drugom mandatu izabran za člana Tehničke komisije FIFA kojom predsedava Platini, a članovi su Biljardo, Maturana, Jordanesku...

Boban zove na oproštaj

Zvonimir Boban, hrvatski fudbalski mag, oprašta se od fudbala 7. oktobra na "Maksimiru". NS Hrvatske i Boban lično pozvali su na veliku feštu Miljana Miljanića, Dragana Stojkovića, Dejana Savićevića i Branka Bulatovića.

Dejin spisak u nedelju

Selektor plavih Dejan Savićević posmatrao je minulig vikenda utakmice Crvena zvezda - Rad i Partizan - Sartid, a u četvrtak će biti na evropskim mečevima u Smederevu i na Stadionu Partizana. Posle subotnjeg kola Dejo će odrediti kandidate za mečeve sa Italijom i Finskom, a spisak će objaviti u nedelju. U ponedeljak je okupljanje plavih u Sportskom centru "Partizan - Teleoptik" u Zemunu.

Italija ne da vize za navijače

Naši navijači iz inostranstva moći će da dobiju karte za utakmicu sa Italijom 12. oktobra u Napulju, ali nažalost, domaći ljubitelji fudbala neće moći da nađu mesto na tribinama stadiona "San Paolo". Italijanska ambasada, zbog posebnog režima, ne može da izađe u susret FSJ, tako da navijači iz Jugoslavije neće dobiti vize, a samim tim duel sa "azurima" moći će da prate samo posredstvom tv ekrana.

Finci u "Hajatu"

Fudbalski savez Finske obavestio je FSJ da će "A" reprezentacija odsesti u "Hajatu", a mlada u "Jugoslaviji". Najavili su dolazak i grupe navijača, ali za sada još nisu rekli o kolikom broju se radi.

J. S.


vesti po rubrikama

^sport

15:00h

Plavi odbojkaši protiv Japana treba da overe prvo mesto u Argentini

15:10h

Milan Dudić optimist pred revanš meč protiv Kjeva u Veroni

15:15h

UEFA priznaje samo Fudbalski savez Jugoslavije, odbila FS Kosova

15:25h

Vesti iz FSJ

15:40h

Na programu treće kolo Lige šampiona

15:45h

Iako ima povoljan rezultat iz Lisabona, Tumbaković ne može mirno da spava

16:50h

Partizan Mobtel promovisao tim za odbranu duple krune u narednoj sezoniFastCounter by LinkExchange