[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 30. septembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

OVAN BIK BLIZANCI
Možda ćete zbog obaveza propustiti neku lepu zabavu, ali uz podršku Meseca, nadoknadićete izgubljeno u večernjim satima. Provešćete nezaboravne trenutke s partnerom. Izbegavajte dosadne. Nerviraćete se zbog neplaniranih troškova i malog gubitka novca, pa budite oprezniji u otvaranju novčanika. Mogući mali nesporazumi u ljubavi, ali opet ste vi krivi. Gušite partnera posesivnošću. Vama su gotovo sve planete danas naklonjene, pa sve što budete radili, završiće se uspešno. Nemojte sedeti kod kuće, već odmah posle posla, krenite u život. Posetite izložbu slika ili fotogrtafija.

 

RAK LAV DEVICA
Nemojte male sumnje da pretvorite u velike, jer ćete napraviti sebi veliki problem. Osoba koja vam je potrebna, izbegava vas i odlaže sastanak. Zapamtite "klin se klinom izbija": odložite sve vi. Entuzijazam i smisao za improvizaciju će vam pomoći da uradite sve ono šta ste planirali, pa čak i na ljubavnom planu. Danas će prijatelji tražiti savete od vas, pa budite predusretljivi. Uveče izađite. Nemojte danas biti principijelni, jer ćete mnogo toga pokvariti. Vaš kritički jezik skratite, da ne biste stekli neprijatelje. Svojim ponašanjem ćete probuditi partnerovu ljubomoru.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Mesec je hladan prema vama, ali su tu ostale planete koje će učiniti da imate veoma interesantan i uzbudljiv dan. Probudiće se vaš avanturistički duh. A ljubav? Izuzetno strastvena noć. Uživajte! Zvezde utiču na vaše raspoloženje, pa ćete se svaki čas ljutiti, ali to neće nimalo smetati da ostvarite sve svoje planove. Mali nesporazumi u ljubavi, neće pokvariti vezu, do koje vam je izuzetno stalo. Problemi koje imate ovih dana, nisu ni ozbiljni ni nerešivi, pa se nasmešite i idite dalje. Jedino bi impulsivnost mogla da pokvari sled događaja, pa se uzdržavajte koliko možete. U ljubavi nežnije.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
S malo više fleksibilnog ponašanja, uspeli biste sve da ostvarite. Samo vam diplomatija može pomoći, pa pazite kako se ponašate. Pre izgovorene rečenice, izbrojte do deset. Uveče izađite u provod. Očekuje vas mnogo novih stvari i događaja, a vi ćete znati da ih dočekate. Uspećete da iz svega toga izivučete za sebe samo najbolje. Druga strana je izuzetno nežna, ali očekuje da i vi uzvratite. Mars i Mesec vas pozivaju na oprezno ponašanje, naročito u porodičnom krugu. Nemojte se svađati i pazite da ne zaboravite nečiji rođendan. Bez nervoze, sve će se rešiti kroz koji dan. Imate sreće.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

 
     


FastCounter by LinkExchange