[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 22. septembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

OVAN BIK BLIZANCI
Oni na početku znaka mogu mirno da započnu novu vezu, a oni s kraja znaka, imaju ljubavne probleme danas. Na poslu uspešan dan, novčani dobitak. Puni ste pozitivne energije. Rođene u aprilu muči depresija. U ljubavi ide sve kako ste Vi želeli, ali ako ste sami posotoji rizik da se zaljubite u pogrešnu osobu. Mali problemi na poslu, ako ste u pravu, danas je idealan dan za pobede. Rođenima u maju sve je sjajno. Za rođene na početku znaka, veoma romantičan, ljubavni susret. A rođeni u junu će se posvađati sa dragom osobom. Uspećete da rešite jedan veći poslovni problem. Odmorite se jer ste umorni i neraspoloženi.

 

RAK LAV DEVICA
Vreme je da završite ljubavnu priču koja nije bila sjajna. Nova ljubav. Imate sjajne adute i budite sigurniji u sebe. Isto važi i za posao i ponašanje u društvu. Uspeh za rođene u julu. Promena raspoloženja. Rođeni u početku znaka krunisaće srećom svoju ljubavnu vezu i pobediće rivala. A rođeni u julu, biće bez potrebe veoma agresivni. Pomalo će biti problema na poslu. Vozači danas oprezno. IProblemi u ljubavi za rođene u septembru, ali mnogo lepih novosti. Ne gubite vreme, baveći se nepotrebnim detaljima, jer imate mnogo posla, a vreme leti. Zdravlje čas dobro. čas slabije, povišen pritisak.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Budite spontaniji u ljubavi i kada ste sami maštovitiji. Mali nesporazumi na poslu, pogotovu za one rođene na početku znaka. Moraćete da se žrtvujete za prijatelje, ali to će Vam se dvostruko vratiti. Mnoge koji su sami očekuje strastan ljubavni susret. Ako ste već u vezi, danas ćete uživati u ljubavi, biće mnogo nežnosti i lepih razgovora. Neki će danas započeti novi posao ili potpisati ugovor. Uspeh. Izbegnite ozbiljne razgovore sa partnerom u kojima ćete ga grditi. Koristite humor, u ovom slučaju to je najbolje oružje. Uspeh za rođene 23. i 24. novembra. ostali bi trebalo da manje troše. Umor.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
U ljubavi sve teče glatko, ali porodični problemi za one rođene oko 20. januara. Rođeni na početku znaka, trebalo bi manje da očekuju na poslu, još nije vreme za uspeh. Mala smetnja, ali idite kod doktora. Niste zadovoljni, patiote, mada nema mnogo razloga za takva osećanja. Možda naslućujete da je raskid ili ljubavni ili prijateljski neminovan. Jedna želja vam se ispunjava. odmarajte se uz muziku. Oni usamljeni imaće danas veoma lep susret, a neki bračni partneri će saznati da očekuju bebu. Sve Vam ide od ruke. Sprovedite u delo, sve što Vam padne na pamet. Dobro se osećate i vedri ste.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

 
     


FastCounter by LinkExchange