[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 18. septembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Ukoliko su vam dosadile zabave po diskotekama i kafićima

Parti na brodu uzobilazak Beograda

- Dobro veče - poželeli su nam subotnje večeri odmah na ulazu u iznajmljeni brod domaćice Željka i Seka. One su još u junu došle na sjajnu ideju da preko Udruženja građana "Siti step" svakog vikenda organizuje zabavu, u zavisnosti od vremena, na zatvorenom ili otvorenom brodu koji oko Beograda plovi punih četiri sata.
-
Brod gotovo da i nije krenuo, kada je Željka uz rok muziku počela da igra i skakuće. Gosti su pomalo bili iznenađeni, kada im se u tome pridružila i prva gošća. Naravno ni Seka nije ostala dužna. Samo što je ovog puta igrala i u isto vreme služila posetioce.

- Ideja je da ljudima pružimo nešto novo i neponovljivo. Želja nam je da se oni maksimalno opuste, a naši gosti nisu samo mladi, već i stariji - otkriva Seka, što se i moglo videti na ovoj zabavi.
-
Za šankom, piće je ubrzano služila Marina, inače Željkina ćerka. Naravno, i ona cupkajući uz muziku.

Pravo raspoloženje počelo je u trenu kada je jedan od gostiju uzeo mikrofon i izređao repertoar Elvisa Prislija i ostalih rok legendi, što je bilo dovoljno da na kraju i dobije Oskar popularnosti. Sa kravatom na dar. Da je porodična organizacija zabave pun pogodak, pokazalo se kad su na brodu počeli da igraju svi, kako oni mlađi, tako i stariji. Na zabavi su primećene i dve dame, koje su baš to veče slavile rođendan, čime je zabava bila potpuna.

Pored pića, posetiocima broda na raspolaganju je bio švedski sto, a na kraju su dobili priliku i da se zaslade rođendanskom tortom. Zato, ako su vam dosadile zabave po diskotekama, splavovima, kafićima, priliku da se sjajno provedete za 1.200 dinara imate svakog vikenda, s tim što druženje unapred morate da zakažete putem telefona 768 - 024 ili 063 /717-893.

M. Cvejić


vesti po rubrikama

^Beograd

22:00h

Ukoliko su vam dosadile zabave po diskotekama i kafićima

22:02h

Sedmi objekat u maloprodajnom lancu Delta holdinga u Beogradu

22:03h

"Svetski dan deteta"

22:05h

Biciklistički savez Jugoslavije u znak zahvalnosti

22:08h

Sa sednice SO Palilula

22:10h

Otvoreno montažno parkiralište na dva nivoa

22:11h

Kurs astronomije     


FastCounter by LinkExchange