[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 14. septembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI
Emotivno reagujete u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Pokušajte da prebrodite krizu ozbiljnom akcijom. Nerviranje nikuda ne vodi, već šteti zdravlju. Možda Vam glavobolju zadaje jedna Riba. Pošto Vam je potrebno mnogo više napora kako biste prebrodili krizu, nego što ste mislili, ne osećate se najbolje. Važno je da će problem biti rešen, a nesporazum sa suprotnim polom izglađen. Za pripadnike ovog detinjastog znaka danas se javljaju dodatni problemi. Jer, zvezde su učinile svoje, ali pokušajte da sagledate pravi problem i počnete da ga rešavate. Neko Vam se žestoko udvara!

 

RAK LAV DEVICA
Pošto pomažete drugima, to činite kao po običaju krajnje nesebično. Jedino Vas može zaboleti činjenica da Vama, kada je to najneophodnije nema ko da se nađe pri ruci. Vi ste krivi. Planirate put. Naokolo sve sami problemi, ali se oni Vas ne dotiču. Odlično sarađujete sa okolinom, srećni ste i zadovoljni. Zašto i ne kad ste po ko zna koji put zaljubljeni. Oporavljate se od bolesti koja Vas je sputavala. Izuzetno naporan dan u svakom pogledu. Samo staložena osoba može iz njega maksimalno profitirati. Pokušajte da se odmorite preko vikenda. Prihvatite poziv za izlazak, biće Vam mnogo lepo..

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Imate osećaj da se okolina prema Vama ponaša svirepo, želite da uzvratite istom merom. Razradite taktiku, jer je današnji problem ozbiljniji nego što mislite. Dominacijom ništa ne postižete. Iskoristite enormne količine stvaralačke snage i ne dozvolite da se ulenjite. Imaćete uspeha na poslu. Zanimljiva poznanstva. Glava Vam je puna raznih utisaka. Neko nov na mala vrata dolazi do Vašeg srca. Idealistički ste nastrojeni i saosećajno raspoloženi. Nalazite se u stanju sreće, a da za nju nemate konkretne razloge. Savetuje se oprez, jer možete postati žrtvom raznih mahinacija. Otvorite dobro oči.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ako ne možete da se upustite u avanturu, ništa Vam ne smeta da o njoj maštate. Izvesni pripadnici znaka većinu vremena provode u sanjarenjima, dok prilike prolaze. Morate biti aktivniji, jer vozovi prolaze. Aktivni ste i energični, ostvarujete sve što Vam padne na pamet. Pošto ste shvatili da bolje funkcionišete u timu nego samostalno, upuštate se u razne kombinacije i iz njih izvlačite korist. Ako imate zdravstvenih problema, pokušajte da na njih reagujete staloženo i ukoliko je to moguće odložite posetu lekaru, zbog pogrešne dijagnoze. Masa stvari koje Vam se dešavaju su pogrešne.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

 
     


FastCounter by LinkExchange