[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 11. septembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI
Niste smeli da dođete u situaciju da se zbog drugih nervirate. Morate shvatiti da krivica leži samo i isključivo u Vama i Vašim pogrešnim procenama. Strpljivo radite na ostvarenju važnog projekta. Lepo se osećate, sjajno funkcionišete. Nude Vam se šanse za poslovni napredak, koje nikako ne smete propustiti. Posle dužeg zastoja, počelo je nešto da se dešava i u ljubavi. Podrška iz inostranstva. Ako očekujete priznanje, budite strpljivi, pošto kasni. Na poslu izbegavajte sukobe sa Škorpijama, jer ipak niste najpametniji. Da jeste, imali biste harmonično okruženje. Samo dobronamerni ga imaju.

 

RAK LAV DEVICA
Blagu nervozu i nesigurnost možete ublažiti samo u društvu dragih osoba. Stoga je poželjno druženje, jer je danas samoća kontraproduktivna. Vage traže savet od Vas, a ni ne sanjaju da ste ranjivi. Ko to dira Lava dok spava? Ko Vas nervira? Teško njemu! Ukoliko želite da dođete do unutrašnjeg mira nađite spas u radu. Nude Vam se mnoge mogućnosti na tu temu, neke su vezane i za inostranstvo. Javlja se želja za dominacijom i to na onim poljima gde ste jaki. Nećete dozvoliti da Vam drugi drže lekciju, i to oni koji se nisu dokazali. Moguća razočarenja u Škorpiju saradnika, ali joj oprostite.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Blaga uznemirenost je posledica Meseca. Vodite računa u saobraćaju i drugim vidovima komunikacije, jer na sebe možete natovariti probleme. Izložite partneru svoje planove, pomoći će Vam. U duelu s Blizancem ste pobednik, jer reaguje na prvu loptu, a Vi dobro razmislite pre nego što odlučite šta ćete. Umete da budete veliki prijatelj, ali teško onom ko to na bilo koji način zloupotrebi. Dešavaju Vam se stvari koje ste zaslužili. Ukoliko dobro funkcionišete, znači da ste ispravno postupali, pa su događaji normalan sled okolnosti. U protivnom, pokušajte da sagledate svoje greške.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Izvesnu situaciju doživljavate manje dramatično nego što jeste. Idealizujete sve, idete linijom manjeg otpora. Zdravstvena situacija nije bajna. Posetu lekaru najbolje odložite za nekoliko dana. Izbegavajte žustre rasprave, jer iz njih izlazite poraženi. To se odnosi na krvne srodnike, koji Vam zadaju muke i zbog kojih se možete nervirati. Ni zdravlje nije sjajno. Prijatno iznenađenje sprema Jarac. Niste u stanju da se suočite sa emotivnim stresovima. Nikako da realno prihvatite okruženje prema kome se ne ponašate iskreno. Njima pripisujete slabosti koje dolaze s Vaše strane. Smetaju Vam šefovi.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

19:42h

Cigarete krive za rak jajnika

 
     


FastCounter by LinkExchange