[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 7. septembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI
Iako strpljenje nije jača strana Vašeg karaktera, danas ste svesni da do cilja možete doći samo polako, ali sigurno. Sve što ste zamislili zahteva štednju. To Vam neće teško pasti, jer volite novac. Nepažnjom ste postali žrtvom prevare. Ako se radi o poslu, to ćete nekako podneti, ali ako je ljubav u pitanju, tu su stvari komplikovanije. Većinu Bikova nije prevario partner, on ga uvek idealizuje. Rešavate ljubavne probleme. Partner je učinio svoj deo obaveza. Sada je reč na Vama. Kad bi prazna obećanja mogla da reše situaciju! U ljubavnoj zajednici loše funkcionišete, bolje budite sami.

 

RAK LAV DEVICA
Nije Vam lako. Okolina misli da ukoliko ćutite i trpite, nemate problema. Niko ne shvata Vaše dostojanstveno držanje u kriznim situacijama. Trenutno Vas muče finansije. Prihvatite novi posao. Romantično raspoloženje i erotska imaginacija čine dan specifičnim. Čeznete za osobom koja je trenutno negde daleko. Savetuje se da pozitivne misli usmerite na one koji su sa Vama svakodnevno. Trenutno je u prvom planu problem nerava. Za sve što se ne odvija po planu, krivite druge, a da pri tome niste svesni svog dela odgovornosti. Pokušajte da unesete bar malo svežine u život. Dosadni ste.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Imali ste toliko loših dana, pa ste mislili da je mukama došao kraj. Ali, tek sada nastupa frka. Tiče se ljubavi i prijateljstva. Razočaraćete se u osobu do koje Vam je stalo. Okrenite se drugima. Poslovna situacija je pod strogom kontrolom. Na scenu stupa izrazita napetost kad je ljubav u pitanju. Nalazite se u haotičnom, ali na svu sreću prolaznom stanju. Bolji ste u poslu nego u ljubavi. I dalje se osećate bolesno. Kod nekih pripadnika ovog znaka se radi o konkretnoj fizičkoj smetnji, dok je kod većine Strelaca bolest psihosomatske prirode. Odatle svi nesporazumi sa okolinom.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ako nastavite da se nervirate ovim tempom, možete zaglaviti u bolnici. Zato budite oprezni na svakom koraku i ne nervirajte se zbog sitnica. Budite tolerantniji u komunikaciji. Iznenadni susret. Pošto su nezaboravni ljubavni trenuci za Vama, suočavate se sa surovom stvarnošću. Ona je do te mere nepovoljna, da samo visprenost i dalekovidost čine da sačuvate zdrav razum. Ali, sve je prolazno. Taman se priviknete na nešto, kad to mora da se menja. Nije Vam lako. Ne podnosite lako promene, ali situacija to od Vas zahteva. Očekuje Vas poslovni uspeh, ali još uvek ne rešavate ljubavne probleme.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

 
     


FastCounter by LinkExchange