[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 7. septembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Juče sahranjen sedmostruki ubica Dragan Čedić

Identitet leša posle
DNK-a analize

Obdukcija urađena, puška kod balističara

LESKOVAC - Na Svetoilijskom groblju juče u 13 časova u prisustvu najbliže rodbine sahranjen je sedmostruki ubica Dragan Čedić, čiji je leš prekjuče pronašao seljak iz Donje Jajine dok je kosio detelinu na svojoj livadi.

Mada njegov identitet nije sa sigurnošću utvrđen, s obzirom da je leš bio u fazi raspadanja i bez dela glave, policija, kako je saopštila, osnovano pretpostavlja da se radi o Čediću, na osnovu odeće i drugih zatečenih predmeta.

Načelnik SUP-a Zoran Stojanović je izjavio novinarima da je posle uviđaja i snimljenog stanja mesta gde je leš pronađen izvršena obdukcija i uzeti uzroci za DNK-a analizu i drugi materijal radi provere identiteta. Pronađena puška poslužiće da balistički stručnjaci utvrde da li je iz nje izvršen masakr u noći između 27. i 28. jula i, kako se pretpostavlja, samoubistvo. Kada se dobiju ovi rezultati, policija će o tome obavestiti javnost, rekao je načelnik SUP-a Zoran Stojanović.

Posle nezapamćenog zločina i činjenice da je policija tragala za ubicom četrdeset dana, ostaju još neke dileme koje zbunjuju leskovačku čaršiju.

- Policija mnogo toga nije uradila kako valja, a to što sahranjuju a ne znaju koga, poigravanje je s našim osećanjima, izjavila je profesorka Blaga Zlatković, majka ubijene Jelene, takođe profesorke srpskog jezika, koja je tragične noći bila u poseti ubijenim sestrama Kulašević.

Ubica iznad žrtva

Iznad posmrtnih plakata žrtava Dragana Čedića, povodom četrdesetodnevnog parastosa, izlepljenih pre nekoliko dana, juče je neko zalepio posmrtnicu ubice. Neukusan gest i bez stida, na zgražavanje prolaznika.


M. J.


vesti po rubrikama

^hronika

18:31h

U vatrenom obračunu u Žarkovu, ranjeno pet osoba

18:42h

Spektakularno hapšenje u Nišu

18:49h

Leskovac: Sahranjen sedmostruki ubica Dragan Čedić

18:51h

Branilac Jovana Strikovića: Doktor uhapšen nezakonito

19:04h

Posle saslušanja vlasnika "MPS Grup" i troje rukovodilaca

19:16h

Sofija: Uhapšeni Azijci

19:22h

Čović protiv Vulina; Vesić tužio Maršićanina

      


FastCounter by LinkExchange