[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 4. septembar 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Prijemni za fakultet u Zrenjaninu

Šansa za sve prijavljene

ZRENJANIN - Na Tehničkom fakultetu u Zrenjaninu za septembarski upisni rok ostalo je 15 slobodnih mesta za studente na budžetu i skoro sto za samofinansirajuće, tako da će šansu imati svi oni koji se prijave, i naravno polože prijemni ispit koji je zakazan za 5. septembar.

No, u drugom upisnom roku studenti će moći da se opredele i za studiranje u trogodišnjem trajanju. Reč je o studijama za proizvodni menadžment u trajanju od tri godine, u skladu sa Bolonjskom deklaracijom, nakon kojih će svršeni studenti, sa zvanjem diplomiranog inženjera proizvodnog menadžmenta, moći dalje da nastave školovanje na specijalističkim magistarskim i doktorskim studijama.

Inače, u programu za proizvodni menadžment nalaze se praktično najvažnije oblasti iz informatike, menadžmenta, tehnologije i proizvodnje. Valja dodati da studenti koji su završili višu školu mogu da se upišu na treću godinu ovih studija koje su novina ove godine.

Studenti koji sami plaćaju svoje školovanje, za to će na Tehničkom fakultetu u Zrenjaninu morati da izdvoje 35 hiljada dinara, s tim što postoji mogućnost kreditiranja na deset jednakih mesečnih rata bez kamate.

N. J.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

16:02h

Prijemni za fakultet u Zrenjaninu

16:11h

Subotička VTŠ promenila sistem studiranja     


FastCounter by LinkExchange