[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota,17. avgust 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI
Sve Vam se skupilo. Izvesna emotivna ogranicenja cine Vaš odnos sa suprotnim polom gotovo nemogucim. Da li se radi o ljubomori ili kompleksima? Na Vama je da realno sagledate svoje slabosti. Osecate se kao što dugo niste, fantasticno. Dišete punim plucima zadovoljni emotivnim životom, umetnickim kreacijama i uživanju u lepim stvarima. Dešavaju stvari za koje ste mislili da su nemoguce. U prilici ste da poboljšate životne uslove, tako da ste se fokusirali na to. Zahvaljujuci odlicnom organizatorskom daru, postižete zapanjujuce rezultate. Povoljan je momenat za poslovne ugovore.

 

RAK LAV DEVICA
Okrenuti ste preispitivanjima raznih vrednosti, ne samo novcanih. Ipak u ruci držite digitron, stalno množite i delite. Novac Vam je potreban za nešto, ali ga nemate dovoljno. Stiže pomoc. Samo nastavite ovim tempom. Brzina sa kojom realizujete zamisli je gotovo frapantna. Ukoliko osecate napade nervoze i nesigurnost, ne uzimajte to stanje za ozbiljno. Povoljno za novi posao. Ovo je Vaš dan. Posao cveta, a pošto su efekti vidljivi, ništa Vam ne pada teško. Donosite najbolju mogucu odluku, tako da cete uskoro moci da ocekujete poboljšanje i finansija i ljubavnog života.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
U svom ste elementu. Odlicno funkcionišete, jer su stvari krenule željenim tokom. Strepnje su se ispostavile kao neosnovane, pa napokon možete da se opustite i razmišljate o dužem odmoru. . Prijatna uzbudenja na emotivnom planu, cine Vašu vezu neizvesnom, a samim tim i zanimljivom. U društvu partnera provodite nezaboravne trenutke. Uzimate samo onoliko koliko želite. Polako, smirite se. Ne možete ici glavom kroz zid i na silu donositi odluke. Postižete uspeh, ali povedite više racuna o moralnim normama. Nije poželjno gaziti preko leševa. Budite tolerantniji.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Prija Vam samoca, jer se u kontaktima s ljudima iscrljujete. Zamaraju Vas svojim prevelikim zahtevima. Mislite da mnogo traže, a malo daju. Rešavate da to prekinete. Budite sa Strelcem. I dalje ste u negativnom fazonu. Imate višak energije, ali šta vredi kad ne znate nacin kako da je upotrebite. Krajnje je vreme da shvatite da svega treba imati u umerenim kolicinama. I odmarajte se. Važno je da se dobro osecate i da mislite da znate šta hocete. Mnogi pripadnici znaka ce biti uspešni u svojoj profesiji. Ostvarujete odlicnu komunikaciju s Blizancima, Devicama i Strelcima.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

 
     


FastCounter by LinkExchange