[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 7. avgust 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

SINA

SNAGA

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI
Možda tražite suviše daleko ono što želite, a to Vam je pred ocima: nemojte propustiti današnje sjajne šanse. Uvece ce biti veoma uzbudljivo i lepo na ljubavnom planu. Želite nove doživljaje. Danas se sjajno osecate i fizicki i psihicki, tako da se i kvalitet života poboljšao. Ali pazite kako cete i gde trošiti novac. Potrebna Vam je podrška, malo ste nesigurni, a to može da pruži partner. Uzbudljiv dan. Vi ste uvek komunikativni, a danas posebno, tako da cete upoznati mnogo novih i interesantnih ljudi. Jedna osoba ce Vam raspaliti strasti što je za Blizance, inace piromane, sjajna stvar.

 

RAK LAV DEVICA
Neko ce Vam pokvariti planove ili cete se suociti sa ružnim ponašanjem bliske osobe. Ako ste sami, nažalost, bicete to još neko vreme. Zašto uvek želite neke stvari koje Vam i nisu potrebne. Veliki poslovni uspesi, ako radite na na polju komunikacija ili marketinga. Jedan potpuno slucajni susret, može se pretvoriti u ljubavnu pricu. Uživajte i ne razmišljajte, jer Vam je sudbina to dodelila. Šta se krije iza ugla, teško je predvideti, ali cete celog dana biti nervozni, a bice i mnogo nepredvidivih i iznenadujucih otkrica. Ako ste u ljubavnoj vezi, može doci do ljubomornih scena.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Uz pomoc Meseca u Blizancima, sve ide kako treba na poslu, a narocito na sentimentalnom planu. Da li ste razmišljali o romanticnoj noci? Velike šanse i za kraca i duža putovanja, ne oklevajte. Astralna situacija je takva da cete vrlo lako i brzo rešiti birokratske i finansijske probleme, koji Vas muce vec neko vreme. Ne umete da kontrolišite u ljubavi posesivnost, Vašu slabu tacku. Napetosti i ljubavne nesporazume cete lako prevazici ako budete puni razumevanja prema okolini. Budite tolerantniji prema voljenoj osobi. Imate potrebu da budete sami, muzika ce Vas opustiti.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Nemojte da gundate, ako budete morali da radite iako ste na odmoru. Uz pomoc Venere rešicete uspešno poslovne probleme i zaraditi novac. Moguca alergija zbog greške u ishrani. Budite na dijeti. Imate želju da radite, da nešto menjate, tako da ce to biti dobar stimulans za akciju. Bicete cak i brzi, ali pazite da ne uvredite nekoga iz Vaše okoline. Uvece, avantura, ali se nemojte opustiti do kraja. Malo je toga što se dogada po Vašoj želji i zato ste neraspoloženi, umorni, pod stresom… Želite da dan što pre prode. Ne preterujte sa hranom, ali ne izbegavajte lepo i veselo društvo.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

 
     


FastCounter by LinkExchange