[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 26. jul 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

SINA

SNAGA

Alenka Urekar-Mirković (40) osumnjičena za udes u kome je poginuo Dejan Trajkovski (13)

Žena za volanom bila drogirana

BEOGRAD - Alenka Urekar-Mirković (40) iz Beograda koja je prekjuče oko 17 sati kao vozač "pasata"( BG 485-535) u Ulici Dimitrija Tucovića izazvala udes u kome je poginuo Dejan Trajkovski (13), a povređena Mirjana Radović (24), upravljala je vozilom pod dejstvom droge i bez vozačke dozvole, saznaje "Glas".

Alenka je, kako tvrde očevici, izgubila kontrolu nad vozilom, skrenula u desnu stranu puta i zadnjim delom automobila udarila dečaka i devojku koji su bili na trotoaru. Dejana su kola odbacila na zid, posle čega je pao.

Njegova majka, koja se nalazila dvadesetak metara dalje, potrčala je ka sinu, uzela ga u naručje gde je i izdahnuo. Mirjana je sa povredama prebačena u Urgentni centar, odakle je posle pregleda puštena kući.

Alenka i suvozač "pasata" Aleksandra Radinović-Kaprolović su, posle udesa nastavile vožnju da bi se posle pedesetak metara zaustavile, izašle iz vozila i počele da beže. Mladići, koji su stajali na obližnjoj stanici GSP-a su potrčali za njima i uhvatili ih.

Alenka i Aleksandra su najpre tvrdile da one nisu vozile automobil, da je neko drugi izazvao udes, a zatim molile mladiće da policiji ne kažu da su pokušale da beže.

Očevidac nesreće, Goran Velimirović (35) iz Beograda, revoltiran je otišao u obližnju prodavnicu farbe, kupio uljani i nitro razređivač, kojim je zatim polio "pasata" i zapalio ga.

Vatrogasna ekipa uspela je da ugasi požar, a prema izjavama očevidaca, prtljažnik automobila bio je pun špriceva i igala.

Policija je u zgradu Sekretarijata unutrašnjih poslova privela Alenku i Aleksandru, koje su tek posle nekoliko časova ispitivanja priznale da su one bile u "pasatu" kojim je izazvan udes. Protiv Alenke će biti podneta krivična prijava.

T. M. S.


vesti po rubrikama

^hronika

17:14h

Vukašin Vulf Minić uhapšen zbog oružja

17:21h

Alenka Urekar-Mirković (40) osumnjičena za udes u kome je poginuo Dejan Trajkovski (13)

17:39h

Priština: U teškoj saobraćajnoj nesreći, poginulo 10 turista

17:56h

Suđenje Ranisavljeviću zakazano za 5. septembar

18:09h

Na Pančevačkom putu, poginuo vozač, a policajac povređen     


FastCounter by LinkExchange