[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 25. jul 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

SINA

SNAGA

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI
Sa Mesecom i Jupiterom u koliziji, morate da poštujete zakone i pravila ponašanja, jer ćete inače imati problema. Poštujte i saobraćajne znake, jer možete platiti kaznu. Rešenje za novčani problem. Imaćete danas mnogo povoljnih šansi, ali morate biti brži u odlučivanju, nema vremena ni za sumnje, ni za razmišljanje. Važan poziv obećava značajne kontakte: pouzdajte se u svoj dobar ukus, uspećete. Može biti prepreka danas, ali ćete znati kako da ih lako i brzo prebrodite. Uspećete da rešite i važan finansijski problem, koji Vas danima muči. Ljubomora daje Vašoj vezi provokativniji ukus.

 

RAK LAV DEVICA
Uticaji zvezda prave Vam haos u ljubavnom životu: zato nemojte da se upuštate u nedostižne veze i ne pokušavajte da budete sa onima koji vas ne žele. Bacite se na dijetu i bavite se sportom. Morate da se odmorite jer se ne osećate dobro zbog hroničnog umora. Promenite način života: odmorite se i od posla i od ljubavi. Jer, na sentimentalnom planu sve počinje da biva navika. Zvezde Vam nude povoljne prilike, koje će Vam povratiti entuzijazam, ali nemojte da zaboravite svoju poslovičnu opreznost i bežite od svega što nije sigurno. Šansa za novu ljubav.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Vaše ponašanje će uneti zabunu u porodični život: možda će na vidiku biti mnogo novih stvari, ali na kraju se neće ništa promeniti. S Venerom u 12. polju, ne težite za nedostižnim osobama. Vaša efikasnost će biti nagrađena naročito ako se bavite privatnim biznisom. Veče donosi lepe događaje, ljubavne susrete, kojima ćete se prepustiti do kraja, naročito oni mlađi. Nemojte insistirati na sitnicama, iako ste u pravu. Vi ćete u svakom slučaju pobediti. Obratite pažnju na novac ili na posao koji treba da zaključite. Pazite i gde parkirate automobil, zbog kazne.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Bavićete se problemima koji se ne tiču direktno Vas, ali ćete imati priliku da pokažete plemenitost prema bližnjima. Mesec u znaku obećava veoma lepo i strasno veče. Ili ljubav na prvi pogled. Ozbiljno sedite u razmislite o novčanom problemu, samo tako ćete moći da nađete rešenje. Ako ste upali u ljubavnu vezu, ipak se zapitajte da to nije samo letnja, prolazna avantura ili beg od problema. Ako budete spontani, uspećete da osvojite osobe koje su prema vama do sada bile veoma hladne i rezervisane. Sa voljenom osobom ćete biti u pravoj harmoniji danas. Lep iznenadni susret.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:37h

Deca često menjaju hobi: Hobi za bogatiju maštu

19:46h

Istraživanje: Samopoštovanje utiče na zube

19:58h

Deca koja jedu prevelike količine slatkiša, možda budući alkoholičari?
     


FastCounter by LinkExchange