[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 6. jul 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

SINA

SNAGA

Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI

Koincidencije će Vam doneti razne stvari na sentimentalnom planu, ali nemojte se ipak previše radovati i živeti u iluzijama. Sa Venerom i Jupiterom koji nisu u harmoniji, morate čuvati novac.

Mesec je u znaku, tako da ćete biti skloni raznim gresima. Biće mnogo provokacija, a i Vi to želite više nego ikada ali Venera može da Vam pokvari poslove pa da Vas ismeju. Sjajan dan za poslovne susrete.

Ako zaista želite da mislite o sebi i svom zdravlju, trebalo bi da usporite ritam. Ako ne možete da idete na odmor, omogućite sebi nekoliko sati odmora. Laka hrana će prijati. Romantična ljubav.

 

RAK LAV DEVICA

Planete će učiniti da danas budete mnogo praktičniji i konkretniji. Imate smisla za organizaciju, za planiranje, tako da ćete uspeti mnogo poslova da završite. Poboljšajte dijalog sa voljenom osobom.

Nemojte mnogo da se poveravate osobama za koje unapred znate da ne znaju da čuvaju tajne. Ako ste sami, očekuju Vas novi i veoma romantični susreti, ali oprezno, jer se sve može završiti kao flert , ali lep.

Male prepreke će staviti na probu Vašu spremnost da se suočite sa nepredviđenim stvarima. Lep Mesec u Biku osiguraće Vam dobre odnose sa partnerom, ali i susrete i avanture za one koji su još sami.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Veoma ste odlučni danas, tako da ćete imati uspeha u raznim situacijama. Odmah ćete shvatiti kada treba zaćutati i prekinuti diskusije, da ne biste zapali u neprilike. Uveče strasni susreti.

Zbog disonantnog Meseca budite oprezni u situacijama u kojima se inače teško snalazite, tako da ćete napredovati naročito na poslu. Na sentimentalnom planu će se povećati bliskost sa voljenom osobom.

Nemojte da preterujete ni na jednom životnom polju, završavajte poslove po redu kako nailaze, pa ćete se dobro osećati. Sadašnja veza Vam je dosadna, ali ako želite nešto novo i strasno, potrudite se.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Biće više dobrih prilika danas, naročito na finansijskom planu. Sa Mesecom u petom polju, bićete veseli, zabavni i šarmantni i, ako budete ohrabreni osvojićete srce osobe koja Vam se dopada.

Budite strpljivi: ne ide Vam danas sve od ruke i imate svaki čas želju da nekoga dobro isprašite. Niste raspoloženi za ljubav, ne samo zbog toplote, već što imate na pretek teškoća. Čuvajte se sunčanice.

Sjajan dan na svim poljima života: imaćate uspeha na poslu i možda ćete biti unapređeni, što Vam vraća samopoštovanje i sigurnost. Ljubav se lepo razvija, a ako ste sami, danas ćete sresti srodnu dušu.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

 
     


FastCounter by LinkExchange