[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 22. jun 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

SINA

SNAGA

Sven Goran Erikson po mišljenju Engleskinja je veoma privlačan muškarac

Novi seks simbol

Mada zlobnici tvrde da trener engleske reprezentacije Šveđanin Sven Goran Erikson pomalo liči na gospodina Bernsa iz animirane serije "Simpsonovi", sve više Engleskinja smatra da je on veoma poželjan i privlačan muškarac, naročito od kada je fudbalski tim njihove zemlje uveo u četvrt finale Svetskog kupa. Bez obzira što je engleski fudbalski klub ispao iz daljeg takmičenja, na pominjanje njegovog imena one se smeškaju i sa odobravanjem klimaju glavom.

Da li je Sven zaista privlačan muškarac, pitaju se začuđeno muškarci. Šta to veći deo ženske populacije u Velikoj Britaniji vidi u ovom sredovečnom Šveđaninu sa proređenom kosom i naočarima, koga bije glas da nema nimalo razvijen smisao za šalu. Ali, rezultati jedne nedavno obavljene ankete pokazuju da žene kod muškaraca više privlači intelekt od izgleda. Dakle, Engleskinje smatraju da Sven Goran Erikson poseduje većinu osobina koje svaka žena, pre ili kasnije, traži u svom saputniku.

Kao prvo, on se ne plaši inteligentnih žena. Prelepa, glamurozna senzualna i sofisticirana tridesetosmogodišnja Italijanka sa kojom živi već tri godine, Nensi del Olio takođe je i vrlo uspešni advokat. Ali, Svena je imao dovoljno samopouzdanja da joj priđe i bio je dovoljno zanimljiv da je zadrži pored sebe. Za razliku od mnogih nametljivih, samouverenih i taštih uspešnih muškaraca on je tih, povučen čovek koji ne voli publicitet i ne govori mnogo o sebi.

On je mudar i veoma skroman i odmeren je u svojim izjavama. Kada je preuzeo kontrolu nad engleskom fudbalskom reprezentacijom, pokazao je da takođe ume da rukovodi muškarcima. Zahvaljujući Svenovoj psihološkoj taktici i tehničkim sposobnostima, engleski tim osrednje vrednosti u svetskim merilima postigao je ozbiljan uspeh.

Ž. D.


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

15:34h Humanitarni koncert za Dečju kliniku u Tiršovoj u Sinema kafeu
15:58h

Izgradnja konaka kod podvrške crkve, kraj Bijelog Polja, podelila tamošnje meštane

16:26h

Sven Goran Erikson po mišljenju Engleskinja je veoma privlačan muškarac

   
 


     


FastCounter by LinkExchange