[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 22. jun 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

SINA

SNAGA

Direktor Elektrodistribucije Niš najavio da zavodi red

Strogo kontrolisan rad

Novoizabrani direktor Elektrodistribucije Niš Dobrivoje Stojanović, posle ostavke Konstantina Živkovića, najavio je niz mera čiji je cilj efikasnije poslovanje.

- Najpre sam sagledao stanje u preduzeću da bih utvrdio ko koliko može da uradi i već u toku sledeće nedelje doći će do preraspodele radnih mesta. Obaveze svakog zaposlenog biće precizno definisane a poštovanje radnog vremena biće najstrožija obaveza naših radnika, rekao je Stojanović i istakao da će insistirati na korektnijem odnosu prema strankama s obzirom na brojne primedbe na ponašanje radnika EDS Niš.

Posebne ekipe
Stojanović je istakao da će se gubici električne energije tokom distribucije svesti na minimum te da je već oformljena radna grupa koja treba da ispita uzroke ove pojave i predloži mere za prevazilaženje ovog problema i upozorio da će građani za koje se utvrdi da su učestvovali u krađi struje biti rigorozno kažnjavani.

Istakao je da je nedopustiv nedostatak administrativne koordinacije između pogona u Pirotu, Prokuplju i Nišu ali je ukazao na odsustvo saradnje sa tehničkim službama. U tom smislu on je najavio formiranje baze podataka čiji je cilj efikasnije korišćenje ljudskih i tehničkih kapaciteta preduzeća.

- Oprema će se isključivo nabavljati putem tendera a kupovaće se samo ono što odobri Elektroprivreda Srbije. Štednja je neophodna te u tom smislu ispitaćemo mogućnost da naša služba izgradnje pokuša da ostvari dopunske prihode. Racionalno korišćenje vozila i tehnike se nameće kao prioritet a da bismo realizovali plan racionalnijeg poslovanja pozajmićemo program Elektro Vojvodine o evidenciji korišćenja sredstava, rekao je Stojanović.

D. K.


vesti po rubrikama

^Niš

15:41h Grčki proizvođač duvana uručio pomoć niškoj Eparhiji
15:58h Direktor Elektrodistribucije Niš najavio da zavodi red
15:49h Rasim Ljajić najavio bolje informisanje nacionalnih manjina
15:53h Aleksinac: Loše stanje u većini aleksinačkih kolektiva
16:02h Vandalizam na imanju Gradimira Milića iz Ostrovice
16:05h Opasne šetnje ulicama Niša
16:09h Seminar "Suzbijanje diskriminacije osoba sa HIV virusom i osoba u seksualnim manjinama"
   


FastCounter by LinkExchange