[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 15. jun 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

SINA

SNAGA

Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI

Za sva ograničenja koja imate, potražite odgovor u osećanju niže vrednosti. Preispitajte se koliko je ono osnovano. Izvesna situacija čini da ste neodlučni i to do te mere da prerasta u mučenje sebe.

Umetničke sklonosti i želja za uživanjem u kombinaciji sa nerviranjem. Ono prvo pojačajte, a izbegnite ili ublažite neugodnosti i pojačajte oprez. S Vodolijama ne ulazite u sporove, izgubićete.

Đavo Vam ne da mira. Stalno iskušavate sopstvene mogućnosti, želeći sve više. Iz nekih događaja izvlačite maksimum. Čuvajte se brzopletosti, jer će Vas skupo koštati. Očekuje Vas mala nervoza.

 

RAK LAV DEVICA

Okruženi ste ženama. Pošto se emotivno odnosite prema okolini, poveravaće Vam se i tražiti savete. Iskoristite svoje mogućnosti na pravi način, pa se nećete nervirati. Ovih dana lepo iznenađenje.

Lavovi se danas nerviraju više nego inače, a glavni motiv je ljubav. Odnosi sa suprotnim polom nisu ni loši ni dobri, ali želite da iznudite priznanje voljene osobe. Borite se protiv učmalosti.

Ulažete maksimum snage u ostvarivanje projekta. Do te mere ste okupirani željom da istrajete pa nemate vremena da se opterećujete drugim stvarima. Odlazak na put može biti obaveza, ali prijatna.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Nervirate se u želji za dokazivanjem sopstvene vrednosti u partnerovim očima. Muške Vage su okupirane strastvenim razmišljanjem o izvesnoj osobi ili poslu. Budite oprezni u saobraćaju.

Naporan period, zbog uticaja Saturna i Plutona. Oni postavljaju zahteve koje teško možete da ispunite. Osetljivi ste na probleme s partnerom, pa ih danas nećete rešiti. Strpite se nekoliko dana.

Iako ostvarujete uspešan timski rad, niste zadovoljni. Problemi se javljaju kad se najmanje nadate. Povedite više računa o sopstvenom zdravlju. Ako nastavite da se nervirate, narušićete ga.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Problemi na sve strane. Za današnje postoji realno opravdanje. Pošto ste uporni i izdržljivi, nema sumnje da ćete ih kako valja prevazići. Neće biti lako, ali ćete ih prebroditi, sigurno. Hrabro napred!

Mogući su kućni problemi. Nastojite da ih nekako sanirate. Ako se oslanjate na Bika ili Škorpiju samo komplikujete stvari. Bolje je da sami prihvatite obaveze i u tišini ih rešavate. Smanjite hranu.

Gubite interesovanje za stvari koje su Vas snažno držale. Kriv je Mesec. Pošto se radi o prolaznoj stvari, svaki pogrešan gest može imati trajne posledice. Poželjno je uključiti aksimum razuma i opreza.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

 
     


FastCounter by LinkExchange