[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 5. jun 2002.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

SINA

SNAGA

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI

Muče Vas ljubavni problemi. Želja za nežnošću je tako jaka, pa će biti frke, ako Vam partner ne izađe u susret. Pokušaćete, kako to samo Vi znate da iznudite priznanje. Leto Vam prija, iskoristite to.

Osećate se nelagodno iz više razloga. Zdravlje, posao i odnosi sa okolinom su teški, a do rešenja dolazite sporije nego što ste mislili. Moraćete da se borite sa svojim manama. Budite manje tvrdoglavi.

Rastrčali ste se na više strana, pravite bezbroj planova. Optimista ste bez razloga. Slabost organizma i nervoza su posledica rasipanja skromnih zaliha energije. Ne paničite, nema razloga.

 

RAK LAV DEVICA

Rakovi odlično izgledaju i dobijaju komplimente sa svih strana. Ljubav je učinila svoje i dala im optimizam i mnogo šarma. Sklonost ka sticanju popularnosti i zaljubljenosti. Izbegavajte preterivanja.

Odličan dan za ljubav. Pošto se najbolje osećate kada ste u šemi, potrudićete se da je ostvarite. Sve je u redu, ali blaga uznemirenost je reakcija na raspored zvezda. Srećom, sve prolazi munjevito.

Planirate putovanje ili očekujete goste iz inostranstva. Dobro se osećate, iako je imunitet malo smanjen, zbog planeta. Ali veoma ste zadovoljni i puni života i radosti. Smireni ste i očekujte ljubav.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Nije Vam lako. Breme problema raste i imate osećaj da ga se nikada nećete osloboditi. Glavni razlozi za loše funkcionisanje sa okolinom su isključivo zdravstvene prirode. Idite kod lekara.

Vaše raspoloženje zavisi od sredine u kojoj se nalazite. Stoga, birajte vedre ljude, pa ćete biti kao oni. Opuštanje je neophodno, a treba da pomogne da se oslobodite emotivnog stresa. Emotivne zablude!

Romantično ste raspoloženi, pa sanjarite u udobnoj fotelji, menjajući televizijske kanale. Planetarni aspekti ukazuju na sklonost ka emotivnim zabludama, ali su u isto vreme odlični za umetnost.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Iako delujete smireno, po glavi Vam se motaju razne stvari. Zabrinuti ste za prijatelje i pokušavate da im pomognete. Niste svesni sopstvenih problema i usamljenosti sa kojom se treba suočiti.

Ludo se provodite. Blago onima koji su sa Vama. Smehom ćete razoružati i najokorelijeg namćora. Lepite se za lepe stvari, sklapate i takve kontakte i poslovna partnerstva. Avanture i ludosti.

Od nastupajućih događaja mnogo očekujete. Budući da ste promenljiv znak, prijaće Vam novi događaji koji se odnose na sticanje znanja i mudrosti. Promenljivo raspoloženje i bogat intimni život.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

 
     


FastCounter by LinkExchange