[an error occurred while processing this directive]  

 

   

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 12. februar 2001.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGAVelika mogucnost zarade


 

11. Feb 2001 20:22 (GMT+01:00)

Kontrolni punktovi na administrativnim granicama

Ponovo carina prema Crnoj Gori

BEOGRAD (Beta) - Savezna uprava carina odlučila je da od danas postavi kontrolne punktove na administrativnim granicama s Kosmetom i Crnom Gorom radi „sprečavanja ilegalnog prometa carinske robe", saopšteno je danas iz Carine.

Na kontrolnim punktovima sprovodiće se mere carinskog nadzora i kontrole, a roba će biti carinjena u najbližoj carinskoj ispostavi ili će se, uz adekvatne mere carinskog nadzora, upućivati odredišnoj carinarnici, navodi se u saopštenju koje je potpisao direktor SUC-a Vladan Begović.
U saopštenju se ističe da carinska roba, koja se šalje s teritorije Kosmeta ili s teritorije Crne Gore, a za koju nema dokaza da je ocarinjena u skladu sa saveznim propisima, podleže obavezi carinjenja uz primenu svih carinskih, spoljnotrgovinskih, poreskih i deviznih propisa. Kontrolni punktovi počeće da rade u ponoć 12. februara.


11. Feb 2001 18:13 (GMT+01:00)

Tragedija porodice Hajdin, vlasnika kafića "Baron" na Dušanovcu

Ubijeni majka i sin

Ljiljana (50) i Marko (22) usmrćeni iz "magnuma 357". U lokalu nije bilo premetačine

BEOGRAD - Ljiljana Hajdin (50) i njen sin Marko (22) pronađeni su mrtvi u nedelju oko devet sati u kafe-restoranu "Baron" u ulici Grčića Milenka 79.

alt= kompletan tekst...

11. Feb 2001 16:25 (GMT+01:00)

Na jugu i dalje nema mira

Minobacačima na VJ i policiju

BEOGRAD - Vladin Pres-centar u Bujanovcu saopštio je u nedelju da su prethodnog dana šiptarski ekstremisti, koji se nalaze u selima Đorđevac i Ravno Bučje u kopnenoj zoni bezbednosti u bujanovačkoj opštini, vatrom iz minobacača gađali pripadnike Vojske Jugoslavije i policije.

alt= kompletan tekst...

11. Feb 2001 15:22 (GMT+01:00)

Tragom vesti da je srpska policija uhapsila opasnog kriminalca uz pomoć informacije dobijene preko globalne kompjuterske mreže

Internet "cinkari" kriminalce

Odbegli razbojnik Zoran Božović, zvani Boža Pub uhapšen je prošlog petka u Kaluđerici, neposredno pošto su savesni građani podatke o njegovom kretanju policiji dostavili elektronskom poštom. Srpska policija tako je u Internetu dobila vernog saveznika, a ovejanim kriminalcima dodatno je zakomplikovan život.

alt= kompletan tekst...

     


FastCounter by LinkExchange