[an error occurred while processing this directive]  

 

   

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 06. februar 2001.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGAVelika mogucnost zarade


 

05. Feb 2001 17:24 (GMT+01:00)

Ljubiša Jovanović, pomoćnik saveznog ministra, kao bankar

Smanjenje zateznih kamata samo za socijalne slučajeve

BEOGRAD - Ukoliko bi se prihvatio predlog Narodne banke Jugoslavije, upućen Saveznoj vladi i Udruženju banaka da se hitno promeni Zakon o visini zatezne kamate, to bi za banke bilo loše jer bi gubile svoju supstancu, a zatezna kamata je kazna i mora da bude tržišna - prokomentarisao je Ljubiša Jovanović, pomoćnik saveznog ministra za finansije, ali u funkciji generalnog direktora AIK banke, nameru da se ove kamate za sve ugovore koji se zaključuju u dinarima obračunavaju prema eskontnoj stopi NBJ, dok bi za ugovore zaključene u devizama iznosila šest odsto godišnje.

alt= kompletan tekst...

05. Feb 2001 16:00 (GMT+01:00)

Žestok napad šiptarskih ekstremista u Pčinjskom okrugu

Projektilima po
civilnim objektima

Vatra otvarana iz pešadijskog oružja, protivavionskih mitraljeza i minobacača. Teroristi dopremaju oružje i ljudstvo s Kosmeta

BEOGRAD - Napad koji su u nedelju uveče između 19.20 i 20.10 sati izveli šiptarski teroristi na pripadnike policije i Vojske Jugoslavije iz pravca velikog Trnavca, u opštini Bujanovac, jedan je od najžešćih do sada.

alt= kompletan tekst...

05. Feb 2001 17:01 (GMT+01:00)

"Glas" alarmira: NATO bombe razorile hemijsku industriju, a i dalje razaraju grad na Tisi

Pančevo, ljubavi moja!

Iz pogona Azotare, Petrohemije i Rafinerije u vazduh, zemlju i vodu otišli otrovi koji izazivaju rak i oštećuju gene. U Dunavu osam tona žive. Niko ne prati zdravlje u gradu i okolini. Vlada ukinula Ministarstvo za ekologiju, niko ne traži ratnu odštetu

Pančevci duže od tri decenije žive u opasnom zagrljaju hemijske industrije i dobro znaju velike i nepredvidljive opasnosti od nje i u miru. Ipak, da i to može biti još gore, saznali su tokom rata.

alt= kompletan tekst...

05. Feb 2001 18:20 (GMT+01:00)

"Glas" ekskluzivno

Misteriozna smrt Gorana Nećipovskog (6), otpusna lista iz Neurohirurške klinike otkriva

Dečaku razbili lobanju

Istragu preuzima Okružni sud u Smederevu

MLADENOVAC, VELIKA PLANA - Istražni organi velikpolanjanskog OUP završili su istragu o iznenadnoj smrti dečaka, Gorana Nećipovskog (6), štićenika Centra za porodični smeštaj dece bez roditeljske brige u Miloševcu, koji je pod još uvek, za javnost, nerazjašnjenim okolnostima, preminuo u prošli četvrtak u Neurohirurškoj klinici u Beogradu.

alt= kompletan tekst...

     


FastCounter by LinkExchange