[an error occurred while processing this directive]  

 

   

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 10. januar 2001.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

 


vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Globcom i MCI Worldcom garantuju najbolji servis i najpovoljnije cene iz SAD za Jugoslaviju i Bosnu


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


Nagradna Igra
Nagradna igra!


 

09. Jan 2001 16:05 (GMT+01:00)

"Glas" zove Podgoricu

Povodom najave o vanrednim izborima

Svi (ne)peru ruke od izbora

Vicković: Svi da kažu svoje stavove. Popović: Ponuda DPS-a ultimatum. Iličković: Referendum u septembru

BEOGRAD - Dobro je da se izbistri situacija na izborima, rekao je u razgovoru za "Glas" Miroslav Vicković, lider Liberalnog saveza, komentarišući najnoviji predlog DPS-a. Vicković smatra da će u slučaju izbora svi morati da kažu svoje konačne stavove.

alt= kompletan tekst...


09. Jan 2001 18:25 (GMT+01:00)

Vojin Dimitrijević, ekspert za međunarodno pravo

Odlazak Crne Gore otcepljenje Kosova

Ako bude bez krvi, biće kao rastanak Češke i Slovačke. Srbija nasleđuje kontinuitet, Crna Gora gubi vezu sa SRJ. Unija s RS nemoguća zbog Dejtona, s Makedonijom zbog velikosrpskog hegemonizma

Ko će koliko koristi imati od eventualnog razlaza Srbije i Crne Gore, što je prva politička tema ove države, a koliko štete, tek će se videti. Vojin Dimitrijević, stručnjak za međunarodno pravo, kaže da je najvažnije kako ćemo prolaziti kroz priču o priznavanju. Srbija će imati kontinuitet, a Crna Gora će biti tretirana kao otcepljena država, kao sukcesor koji nema nikakve veze sa Jugoslavijom.

alt= kompletan tekst...


09. Jan 2001 16:17 (GMT+01:00)

Kako su trošene pare za adaptaciju prijemnog odeljenja Urgentnog centra u Beogradu

Milioni za kožne fotelje, dugovi za medicinske aparate

Ubrzo pošto je Gorica Gajević presekla vrpcu, iz Urgentnog centra odneta većina novih aparata. Samo za enterijer potrošeno 900 hiljada maraka!

Kada je 6. marta prošle godine posle višemesečnog renoviranja konačno otvoreno prijemno odeljenje Urgentnog centra u Beogradu, građani su se ponadali da su konačno dobili "Čikago bolnicu". I zaista, taj deo Urgentnog centra pre liči na modernu evropsku bolnicu, nego na prijemno odeljenje u koje 24 sata pristižu hitni slučajevi, ranjeni, nastradali u saobraćajkama i pucnjavama.

alt= kompletan tekst...


09. Jan 2001 19:13 (GMT+01:00)

"Glas" istražuje

Godinu dana posle zločina u "Interkontinentalu" u Beogradu

Zavera protiv Arkana

Željko Ražnatović, komandant Srpske dobrovoljačke garde, bio je žrtva izuzetno smišljene i više meseci planirane akcije. Mnogo važnih i ljudi s asfalta organizovali su njegovo ubistvo

Pre gotovo godinu dana, tačnije 15. januara, nešto posle 17. časova, hotel "Interkontinental" bio je poprište trostrukog ubistva i dva ranjavanja. Mogućno je da to ne bi imalo prizvuk svetske senzacije da među žrtvama nije bio i Željko Ražnatović Arkan, komandant Srpske dobrovoljačke garde, za jedne vrli patriota i borac za srpski narod, a za druge običan belosvetski kriminalac koji je svoju imperiju izgradio na mnogim sumnjivim radnjama u Jugoslaviji ali i širom sveta.

alt= kompletan tekst...


     


FastCounter by LinkExchange