[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 19. novembar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

18. Nov 2000 15:54 (GMT+01:00)

Kakav je horoskop Džordža Buša i Ala Gora i šta čeka Srbe

Neka bude Buš

Ako on bude predsednik, Srbi će uživati sve povoljnosti SAD

Veliki srpski književnik Meša Selimović u svom romanu "Tvrđava" napisao je o vlasti sledeće: "Vlast je najteži porok. Zbog nje se ubija, zbog nje se gine, zbog nje se gubi ljudski lik…", a slobodno se može dodati: zbog nje se krade i muva na izborima

Dugo smo mislili da su izborne prevare specijalitet malih i nedovoljno
razvijenih zemalja sveta. Međutim, desili su se izbori u najmoćnijoj zemlji sveta i mada to niko glasno nije izgovorio, svima je jasno da je i tamo došlo do izborne krađe, muvanja u brojanju glasova.

O tome jasno govori i horoskop početka izbora (7.11.2000. 9AM,ES,NJite house, DC). Mesec, u astrologiji planeta koja utiče na dnevne događaje, tog dana je bio u znaku Riba, a tim znakom vlada planeta Neptun koja simboliše prevare, krađe, laž, obmanu…

Tog dana Neptun (krađa) je bio u lošem aspektu, kvadratu, sa Merkurom (biranje, glasanje, glas), tako da je jasno da je došlo do muvanja (Neptun) sa glasačkim listićima (Merkur). Uz to, Merkur je bio u retrogradnom hodu (prividno kretanje unazad) takvo dejstvo Merkura utiče na ponovno ručno (Merkur - ruke) brojanje glasova.

Sve to se dešava u saveznoj državi Florida koja je rođena u znaku Riba (3.3.1845,11:22 AM LMT, Talahase) - vladar je Neptun (krađe, prevare, muvačine). A upravo u toj državi je guverner niko drugi do rođeni brat jednog predsedničkog kandidata, sa imenom Džeb Buš (11.02.1953).

U svačijem horoskopu treće polje opisuje brata ili sestru. U horosopu Džordža V. Buša (6.07.1946 7:26 AM EDT, 72NJ55 41N18) u trećem polju (brat) nalazi se, gle čuda, Neptun - krađa, prevara, obmana… To nam jasno ukazuje da brat pomaže bratu da osvoji predsednički položaj u Americi.

Ono što nas Jugoslovene (čitaj Srbe) treba da interesuje je kako bismo mi kao država prošli sa jednim ili sa drugim predsedničkim kandidatom. U uporednom horoskopu naše nove države (1.10.2000, Beograd, 21:13 EET) i horoskopa Džordža V. Buša, njegovo Sunce pada u naše 2. polje (novac, krediti) što znači da bismo uvek dobili novac na zajam, njegov Jupiter (opet novac, podrška, povoljnosti) pada na naše Sunce (predsednik), što znači da bi naš predsednik (naša država) dobio bukvalno sve što bi tražio od njih; njegov Uran se nalazi na Ascedentu horoskopa nove Jugoslavije, ali, na sreću, na 19. stepenu (stepen Vage - saradnja), pa bi smo još dobili i neke nove tehnologije (Uran) od Amerikanaca, i još bi na "terali" da se brže modernizujemo (Uran).

U uporednom horoskopu naše nove države i Ala Gora (31.03.1948, 12:53 PM, EST, Vašington) situacija je mnogo gora po nas: on ima Neptun (laž, prevara) na našem Suncu (predsednik), što znači da bi od Amerikanaca dobili gomilu lažnih obećanja; pri vrhu našeg 4. polja (naša država) ima položen Mars (rat) u znaku Lava (Crna Gora), što znači da bi potencirao rat u Crnnoj Gori; uz to, njegov Mars se nalazi na najgorem mogućem 18. stepenu (đavolji stepen).

Da podsetim - na potpuno istom 18. stepenu Lava, Mars je imao i Havijer Solana (14.07.1942. Madrid, 12.56.19 GMT) u njegovom 10. polju (vrhovna moć) pa je komandovao (10 polje) vojskom (Mars) zla (18. stepen) - NATO paktom. Al Gorov Mars se još nalazi u konjunkciji sa Saturnom i Plutnom, što je jeziv aspekt, a ta ogromna energija zla pada u 9. polje horoskopa Amerika (odnosi sa inostranstvom), pa bi Al Gor (slično imenu nekretnice Algol o kojoj sam pisao prošle nedelje, a koja donosi masovna stradanja) svoj nadimak "drveni" ubrzo zamenio sa "crveni" (od krvi!).

Horoskop Ala Gora je jezik i paradoksalno, treba da se pomolimo da porodica Buš uspe u svojim nečasnim radnjama. Ovih dana mogli smo da pročitamo u "Glasu" izveštaj cenjenog Instituta za geopolitiku Stratfor u kome smo mogli da saznamo da je američki predsednik glavni nosilac američke spoljne politike, i da se on po funkciji ne upliće previše u njihove unutrašnje stvari.

Dakle, pošto je nesporno da su SAD najmoćnija zemlja sveta koja, kao i sve velike zemlje kroz istoriju, žele da zavlada celim svetom, ispada da američki građani ne biraju sebi predsednika, nego svima nama - celom ostalom svetu!!!

To se jasno vidi i u horoskopu SAD koje su rođene 4. jula 1776. u Filadelfiji u 17.10 PM, LMT. Rođene su u znaku Raka sa podznakom Strelca. Deveto polje koje opisuje odnose sa drugim državama, počinje u znaku Lava (vladar Sunce - predsednik) što samo potvrđuje da se predsednik (Sunce) bira da bi se bavio spoljnim poslovima. Sunce je u široj konjunkciji sa Jupiterom (ekspanzija), pa je njegov posao da širi (Jupiter) teoriju (Jupiter vlada Ascedentom - teritorija) SAD. On to čini ratom, jer se Sunce nalazi na nekretnici Sirijum, Marsove prirode (rat), ali i zajmovima, kapitalom, jer se nalazi pri vrhu 8. polja (kredit, zajam, banke).

Sedmo polje, koje opisuje način na koji grade odnose sa drugim državama (saradnja, rat) počinje u znaku Blizanaca (mediji), a pošto se u tom polju nalazi Mars (rat) njima je na prvom mestu važno da dobiju medijski rat, pa onda i pravi rat. Kao dokaz tome može poslužiti i izjava jednog od stratega politike osvajanja sveta, Džežinskog koju je dao Lariju Kingu 1989. godine na pitanje: "Zašto smo izgubili rat u Vijetnamu?" Džežinski je na to odgovorio: "Zato što smo izgubili medijski rat kod nas i u svetu…"

Podznak države govori o tome šta se dešava sa teritorijom te države. Amerika je rođena sa podznakom Strelaca kojim vlada Jupiter (ekspanzija, širenje), pa je od trenutka svog nastanka stalno širila svoju teritoriju: 1845. savezne države su postale Florida i Teksas, 1912. - NJu Meksiko, 1958. Aljaska, a Havaji 1959. godine.
Dakle, Sunce (predsednik) u konjunkciji sa Jupiterom (ekspanzija) potvrđuje ekspanzionističku politiku SAD.

Kao suprotni primer (usitnjavanje teritorija) može poslužiti horoskop Miloševićeve Jugoslavije (27.04.1992. Beograd, 14.05 EET) koja je bila rođena sa podznakom Device (vladar Merkur - usitnjavanje) pa smo stalno gubili teritorije.
Takođe je i nova Rusija (12.06.1990. Moskva, 9:45 AM GMT) rođena sa podznakom Device (usitnjavanje teritorije), pa nije ni čudo da strateg Džežinski na svojim geopolitičkim predavanjima širom sveta grmi sa govornice o tome da je teorija sadašnje Rusije, za Ruse, prevelika i da Rusiju treba svesti u manje okvire…

Planeta Zemlja u narednih 15 godina postaće sve opasnije mesto za život, pa još jednom da podsetim da je nama, kao i svakoj drugoj maloj zemlji, neophodna jaka diplomatija….

(Autor je profesor astrologije)


vesti po rubrikama

^reportaža

15:40h Zašto su muškarci pet puta češće žrtve groma od žena

15:41h

Kakav je horoskop Džordža Buša i Ala Gora i šta čeka Srbe

15:48h

Kako je užička "Namenska" propala i na jednom krupnom poslu

15:49h U Meksiku pravi posao je krađa biljke agava
16:28h Šumari iz Šumadije
   


     


FastCounter by LinkExchange